Sultangazi'de Şüpheli Araç Alarm - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'de Şüpheli Araç Alarm

Sultangazi\'de Şüpheli Araç Alarm

Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ / İstanbul DHA Sultangazi'de park halindeki bir otomobilde bomba olabileceği ihtimali üzerine polis caddenin bir bölümünü yaya ve araç trafiğine kapattı.

16.08.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ/ İstanbul DHA

Sultangazi'de park halindeki bir otomobilde bomba olabileceği ihtimali üzerine polis caddenin bir bölümünü yaya ve araç trafiğine kapattı.

Bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemede araçta bombaya rastlanmadı, kapatılan yol açıldı. Otomobil ise çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü.

Olay saat 15.00 sıralarında Sultangazi Yunus Emre Mahallesi Murat Celep Caddesi üzerinde meydana geldi. Park halindeki hasarlı otomobili gören çevredeki vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler bomba olabileceği şüphesiyle bomba imha uzmanı ekip istedi. Caddenin bir bölümü yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Özel harekat ekipleri gelerek çevre güvenliği aldı. Bomba imha uzmanının yaptığı incelemede araçta bombaya rastlanmadı. Otomobil olay yerine gelen çekiciye yüklenerek götürüldü. Kapatılan yol ise daha sonra trafiğe açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sultangazi'de Şüpheli Araç Alarm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement