Sultangazi'deki Silahlı Çatışma - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'deki Silahlı Çatışma

Sultangazi\'deki Silahlı Çatışma

Sultangazi'de, tır gasbettikleri iddiasıyla takibe alındıktan sonra polisle çatışan kişilerden 1'inin ölü, 2'sinin yaralı ele geçirilmesi olayına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 6'ya yükseldi.

17.11.2016 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de, tır gasbettikleri iddiasıyla takibe alındıktan sonra polisle çatışan kişilerden 1'inin ölü, 2'sinin yaralı ele geçirilmesi olayına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 6'ya yükseldi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında, dün gece olay yerinden kaçtığı belirlenen 2 kişi yakalandı. Ayrıca, olaya karıştığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin çok sayıda suçtan kayıtlarının ve bazılarının da aranmasının olduğu öğrenildi.

Polisle girdiği çatışmada ölü ele geçirilen Recep Ö.'nün (42) hırsızlık, yağma, hükümlünün kaçması, mala zarar verme, resmi belgede sahtecilik ve suç işlemek için örgüt kurmak suçlarından 16 kaydının ve 5 aranmasının bulunduğu bildirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden Ü.Ç'nin (44) 11, A.K'nin (50) 6, Ö.D'nin (34) 7 suç kaydı ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, mala zarar verme ve kasten öldürme suçundan 3 aranmasının bulunduğu öğrenildi. H.A. (44) ve T.K'nın (25) emniyette işlemleri sürerken, yaşı küçük olan B.T'nin Çocuk Şube Müdürlüğüne sevk edildiği belirtildi.

Tır şoförü bagajda bulundu

Bu arada, tır şoförü Muhammet Gökbaş'ın polis ekiplerince, şüphelilerin kullandığı otomobilin bagajında elleri arkadan bağlı şekilde bulunmasının görüntüleri de basına dağıtıldı.

Görüntülerde Gökbaş'ın, tırının Tekirdağ'dan İstanbul'a gelirken gasbedildiğini ve kendisini de otomobilin bagajında getirildiğini anlatması yer alıyor.

Şüphelilerin, görüntülerin çekilmesinden kısa süre sonra polisle çatışmaya girdikleri öğrenildi.

Yaralı 2 şüphelinin hastanede tedavilerinin sürdüğü kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sultangazi'deki Silahlı Çatışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement