Sultangazi'deki Yürüyüş Dergisi'ne Operasyon! Özel Tim İçeriye İtfaiye Yardımıyla Girdi - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'deki Yürüyüş Dergisi'ne Operasyon! Özel Tim İçeriye İtfaiye Yardımıyla Girdi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sultangazi'deki Yürüyüş Dergisi'ne operasyon düzenledi.

26.04.2017 04:25  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sultangazi'deki Yürüyüş Dergisi'ne operasyon düzenledi. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.

GECE YARISI BASKIN

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri saat 02.00 sıralarında Sultangazi ilçesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan Yürüyüş Dergisi'ne operasyon düzenledi.
HELİKOPTER DESTEK VERDİ

Operasyona Özel Harekat, Çevik Kuvvet polisleri, itfaiye ekipleri ve havadan da polis helikopteri destek verdi.
ÖZEL TİM, BALKONDAN GİRDİ

İtfaiye aracı merdiveni yardımıyla derginin bulunduğu kata çıkan özel tim ekipleri, balkondaki demirleri makas yardımıyla keserek içeri girdi.DERGİ İÇİNDE ARAMA YAPILDI

Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından içeriye giren ekipler, dergi içerisinde arama yaptı. Yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel dokümana el konulurken, gözaltılar hakkında bilgi verilmedi. Polis ekiplerinin çevrede de geniş çaplı güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Operasyondan fotoğraflar:

Sultangazi\'deki Yürüyüş Dergisi\'ne Operasyon! Özel Tim İçeriye İtfaiye Yardımıyla Girdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sultangazi'deki Yürüyüş Dergisi'ne Operasyon! Özel Tim İçeriye İtfaiye Yardımıyla Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement