Sultangazi Yüzme Kursuna Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Sultangazi Yüzme Kursuna Yoğun İlgi

Sultangazi Yüzme Kursuna Yoğun İlgi

Sultangazi Belediyesinin çocukların yaz tatilini değerlendirmelerini sağlamak amacıyla açtığı yüzme kursu yoğun ilgi görüyor.

09.09.2014 14:31  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi Belediyesi'nin çocukların yaz tatilini değerlendirmelerini sağlamak amacıyla açtığı yüzme kursu yoğun ilgi görüyor. Şimdiye kadar bin 200 çocuğun katıldığı yüzme kursu, Atatürk Bulvarı üzerinde kurulan portatif havuzlarda veriliyor.

Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği yüzme kursu yoğun ilgi görüyor. Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde kurulan portatif havuzlarda verilen yüzme kursunda şimdiye kadar bin 200 çocuk eğitim aldı.

Kursa katılan çocuklar, havuzlarda aldıkları eğitimlerle eğlenceli bir yaz geçiriyor. 6 ile 12 yaş arasında çocukların başvuru yaptığı kurslar, uzman eğitmenler tarafından veriliyor.

Yüzme kursu 30 Eylül Salı gününe kadar devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sultangazi Yüzme Kursuna Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement