Sultanlar, Tekstilspor'u Ağırlayacak - Son Dakika
Güncel

Sultanlar, Tekstilspor'u Ağırlayacak

MANİSA Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 7 Mart Cumartesi günü evinde ağırlayacağı Tekstilspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

05.03.2015 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde planladıkları konumda olduklarını belirten Atrenör Süleyman Bozkan, içeride oynanacak son maç öncesi tüm Manisalıları Atatürk Spor Salonu'na davet etti.

Bayanlar Voleybol 3. Lig 1. Grup'ta topladığı puanlarla play-off oynamayı garantileyen Büyükşehir'in Sultanları, Cumartesi günü Denizli temsilcisi Tekstilspor ile Atatürk Spor Salonu'nda karşılaşacak. Karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, maç saatini beklemeye başladı. Normal sezonun tamamlanmasına 2 hafta kaldığını hatırlatan Manisa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Süleyman Bozkan, "İçerideki son maçımızda coşkulu bir taraftar grubuyla oynamak istiyoruz" dedi. Taraftar desteğiyle çıktıkları maçların şölen havasında geçtiğini ifade eden Bozkan, oyuncuların bu atmosferde maç oynamayı sevdiklerini söyledi. Takımın son durumuyla ilgili de bilgiler veren Bozkan, oyuncuların sağlığına dikkat ederek, kalan maçlarda hafif sakatlıkları olan oyuncuları riske etmeyeceklerini söyledi.

Mental olarak hazırız

Play-off müsabakalarının lig müsabakalarına göre daha yüksek seviyede oynanacağını ifade eden Antrenör Bozkan, "Ligden farklı bir platforma çıkacağız. Grubunu ilk iki sırada bitiren takımların karşı karşıya gelecek olması, voleybol severlere heyecanlı anlar yaşatacak. Bu maçlarda takımımızın başarılı olması için mental olarak da hazırlıyoruz. Sezon sonunda takımımızın istediğini alarak, 2. Lig'e yükseleceğine yürekten inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sultanlar, Tekstilspor'u Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement