Sultanlardan Müthiş Geri Dönüş - Son Dakika
Spor

Sultanlardan Müthiş Geri Dönüş

Sultanlardan Müthiş Geri Dönüş

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 2. Lig A Grubundaki 15. maçında Arkasspor’u konuk etti.

18.01.2016 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 2. Lig A Grubundaki 15. maçında Arkasspor'u konuk etti. Rakibine tek set veren Büyükşehir'in Sultanları, şansızlık serisine son vererek, mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Sultanların maçını, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de eşi Şeyda Ergün ile birlikte izledi.

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyesi ligin 15. maçında İzmir ekibi Arkasspor'u konuk etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün,Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sporsever izledi.

İLK SET BÜYÜKŞEHİR'İN SULTANLARI'NIN

Müsabakaya konuk ekip Arkasspor hızlı başladı. Karşılaşmada teknik molalara önde giren konuk ekip, Manisa Büyükşehir Belediyespor'un üste üste bulduğu sayılara karşılık veremeyince, ilk seti 25-23 geride tamamladı, 1-0. Karşılaşmanın ikinci setine Arkasspor daha etkili başladı. Bu seti Arkasspor etkili oyunuyla 25-16 skorla önde bitirdi, 1-1.

ÜÇÜNCÜ SET NEFES KESTİ

Karşılaşmanın üçüncü seti oldukça çekişmeli geçti. Mücadelede son sayılara kadar oyunu üstün götüren Arkasspor, ev sahibi ekibin taraftar desteği ve hırslı oyunuyla seti geride tamamladı. Karşılaşmayı uzatmalara götüren Manisa Büyükşehir Belediyespor 27-25 kazanmasını bildi, 2-1

SON SÖZÜ BÜYÜKŞEHİR'İN SULTANLARI SÖYLEDİ

Maçı kazanma arzusuyla sahaya çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu isteğini karşılaşmanın son setinde de göstererek, baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Üst üste bulduğu sayılarla rakibinin moral kazanarak oyunda üstünlük kurmasına izin vermeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, seti 25-20 önde bitirerek karşılaşmayı 3-1 kazandı.

KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı Baş Antrenörü Süleyman Bozkan, "Ligin son haftalarındaki şansızlık serimizi Arkasspor maçı ile son verdik. Taraftarımızın desteğini de arkamızı alarak güzel bir galibiyet elde ettik. Önümüzdeki maçlarda da güzel bir oyun sergileyerek, yeni bir çıkış başlatmak istiyoruz" dedi.

SALON: Manisa Büyükşehir Belediyespor

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Duygu, İrem, Thompson, Daria, Ayşin, Gülşah, Elif, Melis, Gökçe İrem, Ece, Sedanur, Candan

ANTRENÖR: Süleyman Bozkan

ARKASSPOR: Cansın Sürgün, Sude Bakkal, Gülsüm Şeyda Alp, İlarya Zararsız, İlayda Alkan, Pınar Kırtaş, Esranur Solgan, Büşra Mutlu, Cansu Güngör, Melisa Kerman, Gizem Tuğrul Öcal, Gizem Karabacak, Dilara Kocakaya, Ayda Önal

ANTRENÖR: Onur Işıkçı - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sultanlardan Müthiş Geri Dönüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement