Sultanları Almanya'ya Başkan Altepe Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Sultanları Almanya'ya Başkan Altepe Uğurladı

Sultanları Almanya\'ya Başkan Altepe Uğurladı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı ile Feribot iskelesinde buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, filenin sultanlarına başarılar diledi.

24.03.2015 10:42  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CEV Challenge Cup yarı final ilk maçı Almanya'ya giden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı ile Feribot iskelesinde buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, filenin sultanlarına başarılar diledi.

TVF Bayanlar Birinci Ligi'nde normal sezonu 6'ncı sırada bitirerek, şampiyonu ve Avrupa kupalarına katılacak takımları belirleyecek olan Play off'lara katılma hakkı kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı Avrupa'da da bu başarısını sürdürmek için yola çıktı. Büyükşehir'in sultanları CEV Challenge Cup yarı final ilk maçı için Almanya'nın Schwerin kentine hareket etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Deniz Otobüsü ile İstanbul'a geçen filenin sultanlarına sürpriz yaptı. Feribot iskelesinde sultanlarla bir araya gelen Başkan Altepe, zorlu maç öncesi teknik heyet ve oyunculara başarılar diledi. Daha sonra tüm kadro ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Altepe, başarılı oyuncular Meryem ve Merve'nin selfie isteğini de kırmadı.

Almanya'nın Schwerin kentinde Arena Schwerin'de 25 Mart Çarşamba günü Türkiye saati ile 20.00'da oynanacak Schwerin SC maçı öncesi değerlendirmede bulunan Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol baş antrenörü Emin İmen, "Bu yıl Avrupa kupası maçlarında takımımız iyi bir grafik sergiledi. Her maç daha zorlu rakiplerle karşılaştık. Schwerin SC takımı iyi bir takım, kendi liginde iyi bir konumda. Zor maç olacak, ama bizim de sezon başında koyduğumuz bir hedefimiz var. O da Challenge Cup'ta final oynamak. İlk maçı Almanya'da oynayacak olmak bizim için avantaj, neticede finalin adı Bursa'da belli olacak. Taraftarımızın desteği ile de inşallah turu atlayan taraf olacağız ve Bursa'ya voleybolda tarihi bir an yaşatacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sultanları Almanya'ya Başkan Altepe Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement