Sulu Şaka İzlenme Rekoru Kırıyor - Son Dakika
Yerel

Sulu Şaka İzlenme Rekoru Kırıyor

Sulu Şaka İzlenme Rekoru Kırıyor

MUĞLA(İHA)Muğla’nın Marmaris İlçesinde, Kayserili turizmci iş adamının uykudan yeni kalkan arkadaşına yaptığı su şakası izleyenleri kahkahaya boğuyor.

13.03.2015 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA(İHA) Muğla'nın Marmaris İlçesinde, Kayserili turizmci iş adamının uykudan yeni kalkan arkadaşına yaptığı su şakası izleyenleri kahkahaya boğuyor.

Marmaris'te bar ve otel işleten turizmci Yavuz Kurtalan, ilçede renkli kişiliğiyle tanınan bir isim. Kayserili iş adamı, uykudan yeni uyanan İsmail Şimşek isimli arkadaşına şaka yapmaya karar verdi. Kurtalan, şaka yapacağı İsmail Şimşek'i otelin bahçesine çağırdı. Uyanık adam, pet şişenin altına demir parayı şişeyi açmadan koyabileceğini iddia ederek arkadaşını inandırdı. Şişenin üstünü peçeteyle kapatan Yavuz Kurtalan,bir süre bekledikten sonra Şimşek'e,parayı şişenin içine delmeden ve kapağını açmadan yerleştirdiğini, görmek için yaklaşmasını istedi. Şakayı yutan İsmail Şimşek, parayı suyun içinde görmek için kafasını pet şişeye yaklaştırdı. Bunu fırsat bilen Kurtalan, eliyle içi su dolu plastik şişeyi sıkarak arkadaşının yüzüne fışkırttı. Şakayı yutan adam, yüzünü geri doğru çekmek istedi ancak çok geçti. Kendisine şaka yapıldığını çok geçte olsa anlayan şakazede İsmail Şimşek, bu komik duruma arkadaşları ile birlikte gülerek anlam vermeye çalıştı.Kurtalan, yaptığı şakayı sosyal medyada paylaştı ve 12 saatte 6 bin kişi izledi. İzleyenlerin kahkaha krizine girdiği şaka görüntüleri, sosyal medyanın fenomeni olma yolunda hızla ilerliyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sulu Şaka İzlenme Rekoru Kırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement