Suluova'da 2. Etap TOKİ Konutları Sahiplerine Teslim Edildi - Son Dakika
Yerel

Suluova'da 2. Etap TOKİ Konutları Sahiplerine Teslim Edildi

Suluova\'da 2. Etap TOKİ Konutları Sahiplerine Teslim Edildi

Amasya'nın Suluova ilçesinde yapımı tamamlanan 456 adet 2. Etap TOKİ konutlarının anahtar teslimi yapıldı.

14.06.2014 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'nın Suluova ilçesinde yapımı tamamlanan 456 adet 2. Etap TOKİ konutlarının anahtar teslimi yapıldı.

Yeni Mahalle 2. Etap TOKİ Konutları alanında yapılan teslim töreninde açıklamalarda bulunan Kaymakam Hayati Taşdan, daha önce kura çekilişi yapılan TOKİ konutlarının anahtarlarını teslim etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Taşdan, "Eskiden bahçelerin ve evlerin avlusuna hayat denirdi. Bugün artık hayatlarımız ortak kullanım alanlarında ve TOKİ'nin yaptığı ortak kullanım alanlarında açtığı sosyal donatılarda gerçekleşiyor.  Dolayısıyla hem bir arada yaşıyoruz hem de hayatımızı paylaşıyoruz. Burada ev sahibi olan ve hayatlarını paylaşan insanların geleceklerini yaşayacakları evlerinin hayırlı olmasını diliyor ve heyecanlarını paylaşıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Fatih Üçok ise 10-15 yıl önce dar gelirli ve çalışan kesimin ev sahibi olmasının hayal olduğunu belirterek, TOKİ ve belediyelerin ortak çalışmaları neticesinde bugün Türkiye'de binlerce toplu konutun yapıldığını ve bunlardan birisinin de Suluova 2. Etap TOKİ Konutları olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından 19 blok ve 456 daireden oluşan Suluova 2. Etap TOKİ Konutlarının anahtarları hak sahiplerine protokol üyelerince verildi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova'da 2. Etap TOKİ Konutları Sahiplerine Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement