Suluova'da 3. Etap TOKİ Konutları Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Suluova'da 3. Etap TOKİ Konutları Yapılacak

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutları için başvuru alımına başlandığını söyledi.

04.05.2016 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutları için başvuru alımına başlandığını söyledi.

İlçedeki konut talebini karşılamak üzere uzun süredir bir takım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını ifade eden Üçok, "Hafta başında TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı makamında ziyaret ettik ve konunun detaylarını görüştük. Yapılacak konutların projeleri ise bölge mimarisine özel olarak hazırlanacak. Rabbimize şükürler olsun ki inşallah 3. Etap TOKİ'yi ilçemize kazandırmak bize nasip olacak" diye konuştu.

Yeni yapılacak 3. Etap TOKİ konutlarının Borsa Mahallesi'nde bulunan ve kısa süre önce tasfiyesi gerçekleştirilen PAN-ET Tesislerinin arsası üzerine yapılacağını belirten Üçok, "2+1 şeklindeki daireler 90 metrekare, 3+1'ler 132 metrekare ve 4+1'ler ise 149 metrekare olacak olan konutlar için belediyemizce talepler alınmaya başlandı. TOKİ'ye tahsis edeceğimiz alana yapılacak konutlar Suluova'daki ihtiyacı bir nebze olsun karşılayacak düzeyde olacak." dedi.

Üçok, Halk Bankası şubesine yapılacak başvuruların, 31 Mayıs 2016 tarihinde sona ereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suluova'da 3. Etap TOKİ Konutları Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement