Suluova'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Suluova'da Bayramlaşma

Suluova’da Kurban Bayramı dolayısıyla Kaymakam Hayatı Taşdan ve ilçe protokolü Huzurevi'ni ziyaret etti.

05.10.2014 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova'da Kurban Bayramı dolayısıyla Kaymakam Hayatı Taşdan ve ilçe protokolü Huzurevi'ni ziyaret etti.

Belediye Şelale Parkı'nda halkla bayramlaştıktan sonra, Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek güvenlik güçlerinin bayramlarını kutlayan Kaymakam Taşdan, ardından ilçe protokolü ile Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine geçti.

Taşdan ve beraberindekiler huzurevi sakinlerinin ellerini öperek bayramlarını kutladı.

Güvenli, huzur ve ferah içerisinde geçirilen bayramları geçmişteki şehit ve gazilerimize borçlu olduğumuzu belirten Taşdan, şunları dile getirdi:

"Dünyaya baktığımızda çok kötü ve üzücü manzaralar var.  Bunlardan bizler de üzülüyor ve onlara dualar ediyoruz. İnanıyoruz ki İslam aleminin bu sancıları inşallah Kurban Bayramı vesilesiyle Allah'ın izniyle son bulacak. Biz bunları temenni ederken ve dilerken de biraz da İslam topluluğunun da artık dönüşmesi, kendini iyileştirmesi ve eskiden olduğu gibi diğer toplumlardan önde olması lazım. İnşallah ülkemiz de buna öncülük edecek kudrettedir ve inşallah ülkemiz buna öncülük eder bizler de bunun gururunu yaşarız."

Huzurevinde kalan yaşlıları sık sık ziyaret ederek sorunlarını dinleyip sohbetlerde bulunduğunu ifade eden Taşdan, "Ne mutlu ki devletimizin böyle güzel imkanları ve tesisleri var. Biz de en azından ziyaretlerine gelerek bayramlarını kutlayarak onları unutmadığımızı ve her zaman hatırladığımızı ifade ediyoruz. Onlar bizim büyüklerimizdir ve bayram zamanlarında hatırlanmak hoşlarına gidiyor. Elbette ki buradaki ihtiyaçlarını devlet imkanlarıyla karşılıyoruz ama gönül ihtiyaçlarını elimizden geldiği ölçüde ziyaretlerine gelerek karşılamaya çalışıyoruz. Huzurevimizde de kendilerine gayet iyi bakılıyor ve çoğunlukla memnuniyetlerini ifade ediyorlar" diye konuştu.

Uzun yıllar çobanlık yaptığını belirten huzurevi sakini 77 yaşındaki Hasan Arslan'ın flüt çaldı. Yaşlılarla sohbet eden Kaymakam Taşdan ve beraberindekiler çeşitli hediyeler sundu.

Bayramlaşma programlarına Belediye Başkanı Fatih Üçok, Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Nadir Toprak, Emniyet Müdürü Murat Oflaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, Huzurevi Müdürü Halim Karaman, kurum, kuruluş temsilcileri katıldı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement