Suluova'da Kent Konseyi İkinci Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Suluova'da Kent Konseyi İkinci Toplantısını Yaptı

Suluova'da Kent Konseyi ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

02.10.2014 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova'da Kent Konseyi ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Meclis salonunda 4 gündem maddesi ile yapılan konsey toplantısında ayrıca 3 yeni öneri ise üyelerin talepleri üzerine gündeme alındı. Görüşmeler neticesinde konular karara bağlandı.

Kent Konseyine Başkanlık yapan Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu, Suluova Kent Konseyi'nin ilçenin sorunlarının çözümü ve bölgenin gelişimine katkı sağlamak için faaliyet gösterdiğini belirtti.

Aksu, "Tamamıyla belediye meclisine tavsiye kararları alan bir oluşum ve yapı olan Kent Konseyi'nde alınan kararların bölgemiz, ilçemiz ve halkımız için hayırlı olmasını dileriz. Toplantıya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Toplantıda yeni yapılacak Emniyet Müdürlüğü binasının yerinin değiştirilmesine karar verildiğini, doğalgaz ve elektrik hattı döşeme çalışmalarının bir an önce bitirilmesi için Enerji Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunulacağını belirten Aksu, şunları kaydetti:

"Ayrıca öğrenci yurtlarının genel güvenliği ile ilçedeki asayiş olaylarının durumları görüşülerek konu hakkında Emniyet Müdürlüğüne bilgi verilmesine, ilçe dışında eğitim gören Suluovalı öğrencilere burs sağlamak amacıyla kurulan ve faaliyetleri yeterli destek ve ilgi görmediği için durma noktasına gelen Suluova Eğitim Gönüllüleri Derneğinin yeniden işlevselliğine kavuşturulmasına, Yenidoğan, Magosa ve Borsa Mahalleleri ile ilçenin diğer mahallelerinin bir kısmında bulunan besi ahırlarının şehir dışına çıkarılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir. Toplantıda ayrıca kadın ve gençlik meclisi başkan ve de yönetim kurul üyelerinin seçimleri yapılmıştır." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova'da Kent Konseyi İkinci Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement