Suluova'da "Puanlı Atletizm Okul Sporları Final Yarışmaları" Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Suluova'da "Puanlı Atletizm Okul Sporları Final Yarışmaları" Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Atletizm Federasyonu'nca her yıl organize edilen " Mahalli Okul Sporları Puanlı Atletizm Amasya il Final Yarışmaları" Suluova ilçesinde gerçekleştirildi.

05.04.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı ve  Atletizm Federasyonu'nca her yıl organize edilen  " Mahalli Okul Sporları Puanlı Atletizm Amasya il Final Yarışmaları" Suluova ilçesinde gerçekleştirildi.

Suluova Şehir stadı'nda yapılan ve il genelindeki 7 okuldan 80 öğrencinin katıldığı yarışma  disk, gülle, cirit, koşu ve atlama dallarında yapıldı.

Atletizm İl Temsilcisi Mehmet Akif Çelik, yarışmaların Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kız-Erkek olmak üzere 3 kategoride yapıldığını söyledi.

Çelik, yarışma sonucunda takım ve ferdi kategorilerinde birinci olanların  daha sonra belirlenecek tarihte Türkiye genelindeki 6 ilde yapılacak olan grup yarışmalara katılmaya hak kazandığını ifade etti.

Yapılan yarışmalar neticesinde, kızlarda birinciliği Amasya Kız Meslek Lisesi, ikinciliği ise Suluova Ticaret Meslek Lisesi kazandı. Erkeklerde ise birinciliği Amasya Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, ikinciliği Suluova Şehit Metehan Atmaca Anadolu Lisesi ve üçüncülüğü ise Suluova Ticaret Meslek Lisesi kazandı.

Dereceye giren sporcu ve takımların madalya ve kupalarını Suluova İlçe Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ve beden eğitimi öğretmenleri verdi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova'da 'Puanlı Atletizm Okul Sporları Final Yarışmaları' Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement