Suluova'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Suluova'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Suluova ilçesinde, Kaymakam Hayati Taşdan başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

27.02.2014 15:05  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşdan, toplantının amacının sorunsuz ve güvenli bir seçim atmosferi geçirme ve gayreti olduğunu ifade etti.

İlgili kurum amirleriyle görüş alış verişinde bulunulan toplantıda Taşdan, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ilçe genelinde huzur ve güven ortamında yaşanabilmesi için gerekli tüm tedbirleri almaya başladıklarını belirtti.

Taşdan, "Özellikle yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımızın bir aksaklık ve sorun yaşamadan oylarını rahat kullanabilmesi için okul, cami ve sağlık ocağı gibi oy kullanma merkezlerinde ve alanlarda gerekli düzenlemeler yapılması sağlanacak. Kolluk görevlilerimiz güvenlik konularında, sağlık ekiplerimiz sağlık konularında ve diğer birimlerimizde araç, malzeme ve personel konularında üzerlerine düşenleri yerine getirerek sorunsuz ve güvenli bir seçim geçirmeyi planlıyoruz. Özellikle sandıkların açılma ve oy sayılma saatleri akşam karanlığına denk geleceği için olası bir kesinti veya arızaya karşı elektrik işletme şefliğimiz tarafından jeneratörler hazır bulunduracaklar" dedi.

İlgili kurumların bu konularda yapacakları hazırlıkları ve taleplerini bir rapor halinde bildirmelerini isteyen Taşdan, ileriki günlerde partilerin ilçe başkanları, adaylar, muhtarlar ve dernek başkanının da katılacağı toplantı yaparak hazırlıkların tamamlanacağını belirtti.

Taşdan,  "Bugüne kadar önemli bir sorun yaşanmadan gerçekleştirilen seçimlerin yine sorunsuz ve sakin bir şekilde geçirilerek vatandaşlarımızın iradesinin sandığa tam yansıması için tüm önlemler alınmaktadır" diye konuştu.

Toplantıya, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Cılız, İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Yangın, Yedaş Suluova İşletme Şefi Yusuf Duyuran, Toplum Sağlık Merkezi Müdürlüğü temsilcisi Dr. Kader Vardi ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Adil Başara katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement