Suluova'da Yeni Semt Pazarı, Dualarla Kullanıma Açıldı - Son Dakika
Yerel

Suluova'da Yeni Semt Pazarı, Dualarla Kullanıma Açıldı

Suluova Belediyesi tarafından yaptırılan üstü kapalı yeni semt pazarı, dualarla kullanılmaya başlandı.

07.11.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova Belediyesi tarafından yaptırılan üstü kapalı yeni semt pazarı, dualarla kullanılmaya başlandı.

Pazar esnafını Suluova Yaş Sebze Meyve ve Semt Pazarcıları Dernek Başkanı Celal Atmaca ile ziyaret ederek "hayırlı olsun" temennilerinde bulunan Belediye Başkanı Fatih Üçok, 5 ay gibi kısa bir sürede kış aylarından önce yapımını tamamlayarak pazarcı esnafı ile halkın kullanımına sundukları yeni kapalı pazar yeri ile altı otopark olan tesislerin, ilçenin modernleşmesi ve gelişmesi adına önemli bir adım olduğunu söyledi.

İlk tezgahların kurulup ilk alışverişin dualarla başlatıldığını anlatan Üçok, "Hem pazarcı esnafımız hem de halkımız için son derece temiz, modern, hijyen ve güzel bir alışveriş yeri oldu. Aydınlatma sistemiyle gündüz vakitlerinin yanı sıra akşam ve gece saatlerinde de güven içinde alışveriş yapılabilir" dedi.

Pazarcı esnafının sorunlarını da yanıtlayan Üçok, birinci etabını hizmete sundukları kapalı pazar yeri ve otopark projesinin ikinci etap çalışmalarının 2016 Mart ayında başlayacağını, tamamlandığında kapalı pazar yeri ile otopark tesislerinin toplam 4 bin metrekare alandan oluşacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova'da Yeni Semt Pazarı, Dualarla Kullanıma Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement