Suluova Hem'den Ücretsiz Spor Kursları - Son Dakika
Yerel

Suluova Hem'den Ücretsiz Spor Kursları

Suluova Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (HEM) ücretsiz yaz spor kursları açtı.

29.07.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (HEM) ücretsiz yaz spor kursları açtı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Davu, yaptığı açıklamada, kendilerine bağlı HEM'de 6 branşta ücretsiz spor kursları açtıklarını söyledi.

Öğrencilerin yaz aylarında boş zamanlarını değerlendirmelerini amaçladıklarını belirten Davu, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Mahmut Demir Spor Salonu ile sentetik çim sahada birçok spor branşında kurs açarak gençlere spor yapma fırsatı sunduklarını ifade etti.

Öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetleri yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini çok önemsediklerini ve ayrıca sağlıklı nesiller yetiştirilmesi adına da sporun çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Davu, "Gençlerimize İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzle spor faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için güzel bir fırsat sunduk. Sağlıklı bir nesil yetiştirilmesinde kurum olarak bizim de sorumluluklarımız var. Çocuklarımız sağlıklı alışkanlık edinirken bir taraftan da sosyalleşsin istiyoruz. Onların talepleri doğrultusunda voleybol, basketbol, futbol, hentbol, güreş ve step-aerobik branşlarında açtığımız kurs programlarımız gayet başarılı sürdürülüyor" dedi.

Davu, kurs süresince öğrencilerin ihtiyaç duyacağı spor malzemelerini Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün karşılayacağını kaydederek, "Kurslarımıza her zaman olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi olduğunu söyleyebilirim ve biz bu ilgiden çok memnunuz. Suluova halkına yararlı olan her çalışmanın içerisinde olacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova Hem'den Ücretsiz Spor Kursları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement