Suluova Özel Eğitim Okulu'nda Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Suluova Özel Eğitim Okulu'nda Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Suluova Hacı Bayram Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu'nda yıl sonu sergisi açıldı.

05.06.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova Hacı Bayram Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu'nda yıl sonu sergisi açıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Kaymakam Hayatı Taşdan, öğrencilerin ortaya koydukları eserleri oldukça beğendiğini belirterek, öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Çocukların öğretmenleri rehberliğinde becerilerini geliştirerek ortaya güzel eserler çıkarmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşdan, "Eğitimlerinin yanında el becerileri kazanmış olmaları hem kendilerini hem de ailelerini mutlu ediyor. Bu bireylerimize ihtiyaçları doğrultusunda verilen eğitim ve öğretim olanakları, bireysel becerilerini ve çevreyle iletişimlerini geliştirmelerine büyük katkılar sağlamakta ve toplumda kendi kendilerine yeten bir birey konumuna gelmelerini sağlamaktadır" dedi.

Okul Müdürü İbrahim Ekim ise özel eğitime muhtaç 40 öğrencinin çalışmalarından oluşan yıl sonu sergisinde çeşitli el sanatlarından oluşan eserlerin yer aldığını belirterek; "Özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin, yeterlilik alanları göz önünde bulundurularak, gerekli imkanlar sağlandığında neleri başarabildikleriyle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla yıl sonu sergisi düzenlemiş bulunmaktayız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova Özel Eğitim Okulu'nda Yıl Sonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement