Sümerbank Caddesi Asfaltı Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Sümerbank Caddesi Asfaltı Yenileniyor

Sümerbank Caddesi Asfaltı Yenileniyor

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Karaağaç ve Gülabibey mahalleleri sınırları dâhilinde bulunan ve yapılan düzenlemelerle çehresi değişen Sümerbank caddesinde, asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

11.08.2014 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Karaağaç ve Gülabibey mahalleleri sınırları dahilinde bulunan ve yapılan düzenlemelerle çehresi değişen Sümerbank caddesinde, asfalt kaplama çalışmalarına başladı. Bölgeyi ziyaret eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'a Belediye Meclis üyesi Cüneyt Kuşçu ve AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır eşlik etti. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkilerden bilgi alan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ""Göreve geldiğimiz günden itibaren yeni bir Erzincan için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 2014 yılı içerisinde belirlemiş olduğumuz acil eylem planı neticesinde bu yılın sonunda alt yapı çalışmaları tamamlanmış olacak. Bu kapsamda alt yapı çalışmaları tamamlanmış olan Sümerbank Caddesinde asfalt çalışmalarına başladık. Yılsonuna kadar 30 Km parke taşı,100 Km uzunluğunda sıcak asfalt çalışması yürütmeyi hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz."dedi.

Parti İl Başkanı Burhan Çakır ise "Yaptığı çalışmalarla hemşehrilerimiz tarafından takdirle karşılanan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Sümerbank Caddesinde çalışmaların hafta başında tamamlanması planlanıyor. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sümerbank Caddesi Asfaltı Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement