Sümeyye Erdoğan: 17-25 Aralık Sırtından Bıçaklanmaya Benziyor - Son Dakika
Güncel

Sümeyye Erdoğan: 17-25 Aralık Sırtından Bıçaklanmaya Benziyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, 17-25 Aralık soruşturmalarını bir insanın arkadaşını sırtından bıçaklamasına benzetti.

24.12.2014 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, bir kitap için verdiği röportajda 17-25 Aralık soruşturmalarını "Bir insanın arkadaşını sırtından bıçaklamasına" benzetti.

BAŞBAKAN DANIŞMANLIĞI YAPARKEN ÜCRET ALMAMIŞ

Betül Soysal Bozdoğan'ın 'Yeni Türkiye'nin Kadınları' adlı kitabında röportaj yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, Başbakanlık danışmanlığı yaptığı süre içerisinde hiçbir maaş ve ücret almadığını söyledi.

"17-25 ARALIK, ARKADAŞINI ARKADAN BIÇAKLAMAYA BENZİYOR"

Al Jazeera Türk sitesinin haberine göre Sümeyye Erdoğan, Bozdoğan'ın, "17-25 Aralık darbe girişimlerinin, siyaseti bir kenara bırakırsanız, sizin özel dünyanızdaki karşılığı nedir" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Benim için 17-25 Aralık girişimleri büyük resimde, hak/hukuk tanımaz sapkın bir kişinin, karanlık ilişkilerle, kendi sapkın emelleri için, içinde yetiştiği topluma ve mensubu olduğu dine yalan ve iftira ile ihanet etmesidir. Daha kişisel zeminde ise, 17-25 Aralık Türkiye'de büyük bir çoğunluğun tecrübesinde, bir insanın arkadaşını arkadan bıçaklamasına benzer."

SİYASET 'ŞİMDİLİK' YOK

Bozdoğan'ın "Siyasete girmeyi düşünüyor musunuz" sorusuna Erdoğan, "Kazandığım tecrübeyi değerlendirmeyi ve halka hizmet sorumluğunu bizzat karar mekanizmasında ve göz önünde olacağım bir pozisyon yerine, sivil toplum gibi işin mutfağında olacağım bir mecrada gerçekleştirmeyi şimdilik daha uygun buluyorum" yanıtını verdi.

İŞTE ERDOĞAN'IN EN ÇOK HOŞLANDIĞI ŞEY

Erdoğan'ın "Arkadaşlarınızla yapmaktan en çok hoşlandığınız şeyler nelerdir" sorusuna yanıtı da şöyle: "Arkadaşlarımla uzun yıllardır belli aralıklarla cemaatle sabah namazında bir araya geliriz. En çok da Eyüp Sultan'da namaz kılar, sonra simidimizi alıp Pierre Loti'de gün doğumunu izler veya lokantalardan birinde çorba içer ayrılırız."

Sümeyye Erdoğan: 17-25 Aralık Sırtından Bıçaklanmaya Benziyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sümeyye Erdoğan: 17-25 Aralık Sırtından Bıçaklanmaya Benziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (96)

  • abuzer: sirf basaortulu diye bu kizi sevmeyen ateistlere ne denmeli? chp zihniyeti iste rezilik 49 34 Yanıtla
  • İhsan kaya: Başbakan danışmanıyken 50 milyar maaş alıyordun. Sen kimsin ki 50 milyar maaş alıyorsun? Hangi bölümü bitirdin birikimin ne? Aldığın para ve ailecek ve partice yediğiniz paralar haram olsun, Allah'ım İnş. diğer dünyada bunun hesabını burnunuzdan fitil fitil getirecek. 47 28 Yanıtla
  • müdür: cepciden güzel kelime oyunu öğenmişsin 22 46 Yanıtla
  • reis: Fethullah Gülen noel kutlamaları için ingilteredemi katılmak Vatikandamı yoksa pelsinvanyadaki malikhanede mi kutlamaları tebriklerini kabul edecek bilen varsa bizi aydınlatsın 26 39 Yanıtla
  • türksever: SİZİ SABAH NAMAZI DEĞİL , GÜNDE ELLİ VAKİTTE NAMAZ KILSANIZ , ACABA YEDİKLERİNİZİN VEBALİNDEN KURTULABİLİRMİSİNİZ. ALLAH HESABI EN İYİ GÖRENDİR UNUTMA 57 8 Yanıtla
  • Berat: Sn. Recep Tayip Erdoğana böyle bir hainliği yapmaya çalışanlar elbet cezasız kalmaz ! 11 50 Yanıtla
  • Nezir: SENDE BABANDA BAŞIMIZIN TACISINIZ SENI VE BABANI ALLAH MUVAFAK EYLESİN 11 49 Yanıtla
  • rabia: bunun anlamı ülkeyi beraber yiyor her pislige beraberdik demek 16 44 Yanıtla
  • mustafa: yiyin bakalım elbet o yediklerinizin birde çıkışı var 24 35 Yanıtla
  • abuzer: kendine gercek bir hanimefendi gibi tasiyan bir bayan karsimizda 41 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement