Sümeyye Erdoğan Darıca Standını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sümeyye Erdoğan Darıca Standını Ziyaret Etti

Sümeyye Erdoğan Darıca Standını Ziyaret Etti

15 Kasım Pazar günü koşulacak olan 37. Vodafone İstanbul Maratonu tanıtımı için Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda yapılan Maraton ve Spor Fuarı’nda kurulan Darıca Tanıtım Standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

12.11.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Kasım Pazar günü koşulacak olan 37. Vodafone İstanbul Maratonu tanıtımı için Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda yapılan Maraton ve Spor Fuarı'nda kurulan Darıca Tanıtım Standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan fuarda Darıca standını ziyaret etti.

Dünyanın dört bir yanından gelen sporseverlere Darıca'nın tanıtımının yapıldığı standını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'la birlikte ziyaret ederek bir süre incelemelerde bulunan Sümeyye Erdoğan, bu tür etkinliklerin markaların tanıtıma büyük katkı yaptığını belirtti. Erdoğan, son derece beğendiği Darıca standının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Üç gün sürecek olan Maraton ve Spor Fuarı'nda yerli ve yabancı konukların ilgi odağı olan Darıca Standı'nda, Darıca Yarı Maratonu ve Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü'nün faaliyetleri ile ilgili afiş ve broşürlerle tanıtım yapılıyor. Darıca standı fuarda en çok ilgi gören standlar arasında yerini aldı.

Özellikle Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü'nün gençlerde son iki yıl elde ettiği Avrupa Şampiyonluğu ve Darıca Yarı Maratonu'nun ülkemizin en önemli spor organizasyonlarından birisi haline gelmesi spor otoritelerinin dikkatini Darıca'ya çekti. Darıca'da atletizm sporunun ulusal ve uluslararası arenada önemli yerlere gelmesinde en önemli pay sahibi olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ta Darıca'ya duyulan ilginin en önemli sebeplerinden birisi olarak göze çarpıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sümeyye Erdoğan Darıca Standını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement