Sümeyye Erdoğan'ın Nişanı Öncesi Talihsizlik - Son Dakika
Güncel

Sümeyye Erdoğan'ın Nişanı Öncesi Talihsizlik

Sümeyye Erdoğan\'ın Nişanı Öncesi Talihsizlik

Sümeyye ERDOĞAN'IN NİŞANI ÖNCESİ TALİHSİZLİK (ek bilgi ve görüntüyle)-ÖZDEMİR BAYRAKTAR'IN AMELİYATTAN ÇIKTIĞI VE DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ-NUMAN KURTULMUŞ DA HASTANEYE ZİYARETE GELDİDamat adayı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hastaneye kaldırıldı.

12.03.2016 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sümeyye ERDOĞAN'IN NİŞANI ÖNCESİ TALİHSİZLİK (ek bilgi ve görüntüyle)

-ÖZDEMİR BAYRAKTAR'IN AMELİYATTAN ÇIKTIĞI VE DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

-NUMAN KURTULMUŞ DA HASTANEYE ZİYARETE GELDİ

Damat adayı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hastaneye kaldırıldı.

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkalı'daki hastaneye gitti.

Özdemir Bayraktar'ın aort damarıyla ilgili geçirdiği rahatsızlık sonucu girdiği ameliyattan çıktığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kötü haber üzerine nişan ileri bir tarihe ertelendi.

Haber: Tolga ÖZBEK - Özgür ALTUNCU - Mehmet AKTARAN - Kamera: Ümit TÜRK - Soner HASIRCIOĞLU/ İSTANBUL DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın bu akşam yapılacak nişanı, damat adayı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar'ın kalp rahatsızlığı geçirmesi nedeniyle ertelendi.

Tarabya Huber Köşkü'nde bu akşam yapılacak nişan töreni nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi Kısıklı'daki evlerinden saat 16.30 sıralarında Tarabya'ya hareket edecekleri sırada rahatsızlık haberi geldi.

ERDOĞAN HASTANEDE 4 SAAT KALDI

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayraktar'ın kaldırıldığı Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitti. Özdemir Bayraktar'ın aort damarıyla ilgili rahatsızlık geçirdiği ve ameliyatta olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da saat 19.30 sıralarında hastaneye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise saat 20.30 sıralarında hastaneden ayrıldı.

ALBAYRAK DA HASTANEYE GELDİ

Ardından saat 20.30 sıralarında hastaneye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak da ziyarete geldi. Albayrak yaklaşık bir saat kaldıktan sonra hastaneden ayrıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da hastaneye gelerek bir süre ziyarette bulundu.

BAYRAKTAR'IN DURUMU İYİ

Edinilen bilgiye göre, Özdemir Bayraktar'ın aort damarıyla ilgili rahatsızlık geçirdiği ve bu nedenle ameliyata girdiği öğrenildi. Bayraktar'ın ameliyatanın başarılı geçtiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sümeyye Erdoğan'ın Nişanı Öncesi Talihsizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement