Sungurlu Belediyesi Çorum Tanıtım Günleri'ne Katılacak - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Belediyesi Çorum Tanıtım Günleri'ne Katılacak

Sungurlu Belediyesi Çorum Tanıtım Günleri\'ne Katılacak

Çorum Dernekler Federasyonu Başkanvekili ve üyeleri Sungurlu’ya gelerek Çorum Tanıtım Günleri hakkında görüştü.

21.09.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Dernekler Federasyonu Başkanvekili ve üyeleri Sungurlu'ya gelerek Çorum Tanıtım Günleri hakkında görüştü. Görüşme sonucunda Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner 15-18 Ekim tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan Çorum Tanıtım Günleri için Sungurlu Belediyesi'ni ziyarete gelen heyet ile yapılan görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyledi.

Çorum Dernekler Federasyonu Başkanvekili Mehmet Çelikel ve dernek üyeleri Sungurlu'ya gelerek Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ile görüştü.

AMACIMIZ SUNGURLU'YU DAHA İYİ BİR ŞEKİLDE TANITMAK

Mavi Ocak Tesisleri'nde yapılan görüşme hakkında bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulakadir Şahiner, "15-18 Ekim tarihleri arasında Çorum Tanıtım Günleri'ni Ankara'da gerçekleştireceğiz. Çorum Dernekler Federasyonu yetkili arkadaşlar ziyaretimize geldi. Amacımız Çorum Tanıtım Günleri'nde Sungurlu'yu tanıtmak ve hemşerilerimizle beraber birlik ve beraberliğimizi sağlayacağız. Sungurlu Belediyesi olarak gereken desteği vereceğiz ve yanlarında olacağız. Amacımız Sungurlu'yu daha iyi bir şekilde tanıtmak olacaktır" dedi.

Bu yıl 3.'sü yapılacak olan Çorum Tanıtım Günleri için görüşmeler yapak üzere Sungurlu'ya geldiklerini söyleyen Çorum Dernekler Federasyonu Başkan vekili Mehmet Çelikel ise Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Belediyesi Çorum Tanıtım Günleri'ne Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement