Sungurlu Cezaevi İçin Alternatif Arsalar İncelendi - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Cezaevi İçin Alternatif Arsalar İncelendi

Sungurlu Cezaevi İçin Alternatif Arsalar İncelendi

Adalet Bakanlığı’ndan Çorum’un Sungurlu ilçesine gelen heyet T Tipi Cezaevinin yapılacağı alternatif arsalarda incelemelerde bulundular.

10.09.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanlığı'ndan Çorum'un Sungurlu ilçesine gelen heyet T Tipi Cezaevinin yapılacağı alternatif arsalarda incelemelerde bulundular.

Adalet Bakanlığı'ndan gelen heyet önceki gün Sungurlu'ya gelerek T Tipi Cezaevinin yapılacağı arsalarda incelemelerde bulundu. Heyete Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça eşlik etti.

Sungurlu Aşağıbeşpınar köyü sınırlarında bulunan araziye yapılacak olan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza evi için gönderilen yazıda, yapılan zemin etüdü çalışmalarında arazinin altından su çıkması neticesinde ayrılan 14 milyon TL bütçenin yetmeyeceği için kendilerine cezaevi yapımı için yeni bir arsa yeri bildirmemiz istendi" dedi.

İlçede T Tipi Kapalı ve Açık Ceza evinin yapıldığı takdirde Sungurlu'da en az 300-400 kişiye iş imkanı sağlanacaktır diyen Başkan Şahiner, "Bizden istenen alternatif arsalar için Belediye olarak hemen çalışmalarımıza başladık ve alternatif arsaları bildirdik. Bugün de Adalet Bakanlığı'ndan gelen heyet ve Başsavcımız ile birlikte arsalarda incelemelerde bulunduk" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Cezaevi İçin Alternatif Arsalar İncelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement