Sungurlu'da 3 Ayrı Kaza: 9 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sungurlu'da 3 Ayrı Kaza: 9 Yaralı

Sungurlu\'da 3 Ayrı Kaza: 9 Yaralı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

19.11.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, ilk kaza Çorum-Sungurlu karayolunun 40. kilometresinde meydana geldi. H.A. (58) yönetimindeki otomobil orta refüje çarptıktan sonra devrildi. Meydana gelen kazada araç sürücüsü H.A. ve otomobilde yolcu olarak bulunan N.Ö.(46) yaralandı. yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer kaza Alaca-Sungurlu karayolunun 22. kilometresinde meydana geldi. Alaca'dan Sungurlu istikametine giden O.G. (39) yönetimindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada otomobil sürücüsü O.G. ve otomobilde yolcu olarak bulunan A.G. (38) ile H.K. (49) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sungurlu- Kırıkkale karayolunun 15. kilometresinde meydana gelen bir diğer kazada ise Sungurlu istikametinden Ankara istikametine seyir halinde olan H.K.(50) yönetimindeki kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Meydana gelen kazada araç sürücü H.K. ile araçta yolcu olarak bulunan M.K. (29), S.K. (25) ve R.K. (50) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sungurlu'da 3 Ayrı Kaza: 9 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement