Sungurlu'da 3. Etap TOKİ Müracatları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da 3. Etap TOKİ Müracatları Devam Ediyor

Sungurlu\'da 3. Etap TOKİ Müracatları Devam Ediyor

Çorum’un Sungurlu ilçesine yapılacak olan 3. Etap Sungurlu Toplu Konut Projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler için başvurular devam ediyor.

09.06.2016 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesine yapılacak olan 3. Etap Sungurlu Toplu Konut Projesi kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler için başvurular devam ediyor.

64 adet (2+1) ve 66 adet (3+1) olmak üzere toplam 130 daire, 1 adet 100 kişilik cami+şadırvan ve 1 adet Ticaret merkezi yapılması planlanıyor.

Sungurlu Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Yapılacak olan (2+1) daireler alt gelir grubu vatandaşlarımızın başvurabilecekleri, (3+1) daireler ise tüm vatandaşlarımızın başvurabileceği kapsamda projelendirilmiştir. Başvuru şartları arasında Sungurlu nüfusuna kayıtlı olmak veya en az 1(bir) yıl ikamet etmek ve başvuracak kişinin, eşinin veya velayeti altındaki çocuklarının üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyeti bağımsız bir bölümün veya müstakil bir konutunun olmaması gerekmektedir. Başvurular 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecektir. Gerekli tüm bilgiler Kaymakamlığımız TOKİ başvurusu bürosundan sağlanmaktadır" denildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da 3. Etap TOKİ Müracatları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement