Sungurlu'da Fetö Operasyonları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Fetö Operasyonları Sürüyor

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)’na yönelik devam eden soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 kişiden biri tutuklanırken, 7 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

06.08.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'na yönelik devam eden soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 kişiden biri tutuklanırken, 7 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre, Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından silahlı darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ üyelerine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında adliyede görevli aralarında katip ve öğretmeninde bulunduğu 8 kişi İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltı alındı. Şüphelilerin ev ve araçlarında polis ekipleri tarafından aramalar yapıldı. Göz altına alınan S.K, S.T, E.E, U.Ç, N.C, M.A, M.Ç ve ST. savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Sorguları tamamlanan S.K, S.T, E.E, U.Ç, N.C, M.A ve M.Ç adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.T. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Fetö Operasyonları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement