Sungurlu'da İştişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da İştişare Toplantısı

Sungurlu\'da İştişare Toplantısı

Sungurlu'da görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleriyle Sungurlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde istişare toplantısı yapıldı.

16.05.2014 11:29  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleriyle Sungurlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, Şube Müdürleri Yılmaz Karaalp, Şaban Atlı, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhanettin Aydın, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fahri Karaderili ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri katıldı.

Toplantıda ilçe ilkokulları ve ortaokulları ile ortaöğretim okullarında zorunlu Din Kültürü ve Ahlak Bilgi dersleri, seçmeli Kur'an-ı Kerim, seçmeli Peygamberimizin hayatı, ve seçmeli Temel Dini Bilgiler derslerinin işleyişi üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Anadolu İmam Hatip Ortaokulunun öğrenci profili ve gelecek yılki fiziki durumları ile 4. Sınıf öğrencilerinin İmam Hatip Ortaokuluna yönlendirilmesinde yaşanan problemler ve çözüm önerileri konuşuldu.

Sungurlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 2014-2015 Eğitim Öğretim yılından itibaren tamamen sınava dayalı öğrenci alacağı ve Anadolu Lisesi programı uygulayacağı vurgulandı.

Ortaokullarımızdaki öncelikli olarak 8. sınıf öğrencilerimizi ve velilerimizin bu konularda doğru bilgilendirilmesinin önemine vurgu yapılan toplantıda ayrıca 8.sınıf öğrencilerinin 1. dönem ve 2. dönem TEOG, sınavındaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgi sonuçları da değerlendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun başarılı çalışmalarından dolayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ve onlara destek veren Okul idarecilerini tebrik etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da İştişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement