Sungurlu'da İtfaiye Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da İtfaiye Haftası Kutlandı

Sungurlu\'da İtfaiye Haftası Kutlandı

Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Sezen, Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Yalınkılıçlı ve Fazlı Koçak İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İtfaiye personelinin İtfaiye Haftası’nı kutladı.

02.10.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Sezen, Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Yalınkılıçlı ve Fazlı Koçak İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek İtfaiye personelinin İtfaiye Haftası'nı kutladı.

Yoğun programından dolayı kutlamaya katılamayan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner itfaiyecilere çiçek gönderdi. Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyelerini İtfaiye Müdürü Eşref Bayav ve itfaiye personeli karşıladı. Başkan Yardımcısının pasta ve içecek ikram ettiği itfaiye personeli çok memnun kaldıklarını ve mutlu olduklarını dile getirdiler.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Sezen, "Şehrimizde başarılı bir şekilde çalışmalarını yürüten itfaiye personelimize teşekkür ediyorum. Sizlerin varlığı Sungurlu'da yaşayan bütün hemşerilerimize güven veriyor. Sungurlu'da her türlü yangına zamanında yetişmektesiniz. Yangınlara özveriyle müdahale eden, cesaretle olayın üzerine üzerine giden, yerine göre başkasının canını kurtarmak için kendi canını feda edebilecek şuurda hareket eden sizlerin varlığı, Sungurlu'da yaşayan bütün hemşehrilerimizin güven içinde yaşamalarına vesile oluyor. Önümüzdeki süreç içinde İtfaiye birimimiz hem modern ekipmanıyla, araçlarıyla bu kimliği koruyacak ve daha da ilerleyecek. Buradan Türkiye'deki tüm itfaiyecilerin, İtfaiye Haftasını kutluyorum" dedi.

Kısa bir sohbetten sonra dua okunarak sonlanan programda, İtfaiye Haftası'nın 301. yılını kutladıklarını belirten İtfaiye Müdürü Eşref Bayav, "Arayarak ve çiçek göndererek bizleri unutmayan saygıdeğer başkanımız Abdulkadir Şahiner'e, itfaiye müdürlüğümüze gelerek bizleri onure eden Belediye Başkan Yardımcımız Bahri Sezen'e ve Belediye Meclis Üyelerimiz Fevzi Yalınkılıçlı ve Fazlı Koçak'a çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da İtfaiye Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement