Sungurlu'da Öğrencileri Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Öğrencileri Fidan Dikti

Sungurlu\'da Öğrencileri Fidan Dikti

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Sungurlu Belediyesi tarafından yapılan mesire alnına fidan dikti.

20.10.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Sungurlu Belediyesi tarafından yapılan mesire alnına fidan dikti.

Kendi imkanları ile mesire alanında bin adet çam fidanı diken öğrencileri Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz ziyaret ederek, baklava ve içecek ikramında bulundu.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Başkan yardımcı Ahmet Yılmaz, "Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Şahiner öğrencilerimizle beraber fidan dikmek istiyordu fakat yoğun programı neticesinde gelemedi. Belediye Başkanımızın talimatı doğrultusunda bizler buraya gelerek genç arkadaşlarımıza Başkanımız adına teşekkür edip ikramlarda bulunduk. Mesire alanımız Sungurlu halkımızın ortak kullanım alanlarından birisi ve geçtiğimiz yaz ayında yapımı tamamlanan bir alan. Dolayısı ile tamamen yeşillendirilmiş durumda değil. Belediye olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bizler çalışırken yeşile önem veren gençlerimizi de aramızda görmek bizleri mutlu etmektedir. Sungurlu halkımızın rahat bir nefes alması için el ele vererek burayı yeşillendireceğiz" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Öğrencileri Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement