Sungurlu'da Sokak Merdivenleri Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Sokak Merdivenleri Yenileniyor

Sungurlu\'da Sokak Merdivenleri Yenileniyor

Sungurlu Belediyesi, halkının yaşamını kolaylaştıran düzenlemelere devam ediyor.

02.06.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sungurlu Belediyesi, halkının yaşamını kolaylaştıran düzenlemelere devam ediyor. Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri dik ve dar sokaklara yapılan merdivenlerde yoğun bir yenileme çalışması yürütüyor.

İlçe'nin farklı mahallelerindeki dik ve dar sokaklara yeni merdivenler yapan Sungurlu Belediyesi, talep doğrultusunda yeni merdivenler de yapıyor.

Akçay Mahallesi 8004. ve 8012. nolu sokaklarda Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede vatandaşların sürekli kullandığı merdivenlerde yenileme çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, yenileme çalışmalarını farklı noktalarda da sürdürecek.

İlçe'de kent estetiği için önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda dik yokuşlu sokakları merdivenlerle daha kullanışlı hale getirdiklerini söyledi.

Yeni yapılan merdivenlerin yanı sıra mevcut merdivenleri de revize ettiklerini ifade eden Başkan Şahiner, vatandaşlar için sıkıntılı olan sokaklara öncelik verdiklerini vurguladı.

Vatandaşların memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Abdulkadir Şahiner, "Sungurlu'da vatandaşlarımızın huzuru ve memnuniyeti için çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda vatandaşların isteklerini dikkate alıyoruz. Talepler doğrultusunda yolları daha kullanışlı hale getirmek için merdiven inşa ederek mahalle sakinlerinin büyük bir sorununu çözmüş olduk. Ayrıca mevcut merdivenleri de yenileyerek daha kullanışlı hale getiriyoruz" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Sokak Merdivenleri Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement