Sungurlu'da Yurt İçin Tapu Engeli Ortadan Kaldırıldı - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Yurt İçin Tapu Engeli Ortadan Kaldırıldı

Sungurlu\'da Yurt İçin Tapu Engeli Ortadan Kaldırıldı

Çorum’un Sungurlu ilçesi Meslek Yüksek Okulu kampusunun içine yapılması düşünülen 300 kişilik öğrenci yurdunun ihaleye çıkması için önündeki tapu engeli ortadan kaldırıldı.

12.06.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesi Meslek Yüksek Okulu kampusunun içine yapılması düşünülen 300 kişilik öğrenci yurdunun ihaleye çıkması için önündeki tapu engeli ortadan kaldırıldı.

11 Haziran tarihinde arsanın tapu teslimi için Sungurlu Belediye başkan vekili Fevzi Yalınkılıçlı, Sungurlu Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr Kubilay Karacif, Sungurlu Mal Müdürü Türkay Odabaş ile birlikte Sungurlu Tapu Müdürü Uğur Mehmet Koç huzurunda karşılıklı imzalar atılarak tapu, Yüksek okul Müdürü Kubilay Karacif'e verildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkan vekili Fevzi Yalınkılıçlı, "2013 yılında Kredi Yurtlar Kurumu tarafından Sungurlu Meslek Yüksek Okulu kampusunun içine yapılması düşünülen ilçemiz ve öğrencilerimiz için acil ihtiyaç olan 300 kişilik öğrenci yurdu bizden önceki belediye yönetimi Kredi Yurtlar Kurumuna tahsis edilmiş arsa üzerindeki tapu eksiklerini gideremediğinden dolayı ihaleye çıkması mümkün olmamıştır. Bizler gelir gelmez hemen konun üstüne eğilerek eksikleri giderdik" dedi.

Yalınkılıçlı, "Sungurluya gelecek her yatırımın ve yatırımcının Sungurlu Belediyesi olarak yanındayız. Bizim sevdamız Sungurlu. İlçemize hayırlı olsun. En n kısa zamanda inşallah bu yurdun temelini de emeği geçenlerle birlikte atarız" diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Yurt İçin Tapu Engeli Ortadan Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement