Sungurluspor Tekrar 3. Lig'de - Son Dakika
Yerel

Sungurluspor Tekrar 3. Lig'de

Sungurluspor Tekrar 3. Lig\'de

Sungurluspor Erkek Voleybol Takımı Türkiye 3. Voleybol Ligine yükseldi.

06.07.2015 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sungurluspor Erkek Voleybol Takımı Türkiye 3. Voleybol Ligine yükseldi.

Sungurluspor Kulübü Başkanı Mustafa Özdemir, "Sungurluspor Kulübü olarak, Türkiye 3. Voleybol Ligine yükselmenin sevincini yaşıyoruz" dedi.

İlçemizi ve ilimizi Türkiye'nin her tarafından temsil edeceğimiz için çok mutluyuz diyen Başkan Özdemir, "Bu başarımızda bize destek olan başta Sungurlu Belediye başkanımız Abdulkadir Şahiner'e, meclis üyelerimize ve Sungurlu halkına teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Özdemir, "Sungurluspor kulübü voleybol takımı daha önceki yıllarda 2. Lige yükselmiş ancak maddi imkansızlıklar yüzünden bölgesel lige kadar düşmüştü. Tekrar toparlanan Sungurluspor kulübü voleybol takımı belediyemizin de desteğiyle önce Bölgesel ligde 3. Oldu. Daha sonra da Çorum'da yapılan turnuva da başarılı olarak birçok kupa ve madalya aldı. Bizim bu başarılarımız, Sungurlu genç voleybolcularımızın bir üst liglere adım atmasının zamanının geldiğini gösterir" dedi.

2. ligden düştükten sonra yılmadık, pes etmedik, karamsarlığa kapılmadık diyen Başkan Özdemir, "Yeni gençler yetiştirdik, yeni bir jenerasyon hazırladık, gençlerimize çalışma imkanları sunduk. İlçemizin gençlerine imkan verildiği zaman çok başarılı olduklarını biliyorduk. Çalıştık, çok çalıştık ve yine adımızı, Sungurlu'nun ismini Türkiye Voleybol 3. Ligine yazdırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Bundan sonraki hedeflerinin 3. Ligde iyi bir kadro oluşturarak playoff oynamak olduğunu söyleyen Özdemir, "Rakiplerimiz arasında Erzurum, Artvin, Ordu, Rize, Giresun, Samsun, Sinop, Erzincan gibi 12 ilin takımları olacak. Deplasmanlı olacak bu ligde bu ilin takımları Sungurlumuza gelecek. Bizde bu illere gideceğiz. İlçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil etmeyi hedef edindik. Bu hedefimize ulaşmak içinde tüm Sungurlu halkını kulübümüze destek olmaya bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurluspor Tekrar 3. Lig'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement