"Sünnet" Bahanesiyle Kaçırılan Yunus Bebek Bulundu - Son Dakika
Güncel

"Sünnet" Bahanesiyle Kaçırılan Yunus Bebek Bulundu

"Sünnet" Bahanesiyle Kaçırılan Yunus Bebek Bulundu

Diyarbakır'da oturan ve annesini "Sünnet ettireceğiz" diyerek kaçırılan Yunus bebek polisin yaptığı çalışmalar sonucunda bulundu.

22.10.2014 17:31  Güncelleme: 23:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da merkez Bağlar ilçesinde oturan oturan Emine- Emrullah Teyfur çiftinin evine gelen biri tanıdıkları olan 2 kadın, Sünnet ettireceğiz diyerek aldıkları 4 aylık Yunus Teyfur ile birlikte ortadan kayboldu. Gözyaşları dinmeyen Teyfur çifti, kaçırılan bebeklerinin bulunmasını istedi.

ÇOK GEÇMEDEN BULUNDU

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmada, bebeğin Kulp ilçesinde bir köye götürüldüğünü belirledi. Eve operasyon düzenleyen polis, bebeği sağlıklı bir şekilde bulurken, şüpheli biri kadın 2 kişiyi gözaltına aldı. Bebek ailesine teslim edilirken, gözaltına alınan şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.

NELER YAŞANDI?

Merkez Bağlar İlçesi'nde oturan Emine- Emrullah Teyfur çiftinin evine dün sabah saatlerinde gelen biri tanıdıkları olan 2 kadın, 4 aylık Yunus'u toplu sünnet töreni kapsamında hastanede ücretsiz sünnet ettireceklerini söyledi. 5 çocuk annesi 31 yaşındaki Emine Teyfur, teklifi kabul edince bebeğini kapının dışında bekleyen kadınlara verdi. Bu sırada kadınlardan biri bebeğin kimliğini getirip getirmediğini sordu. Emine Teyfur'un kimliği almak için içeri girmesini fırsat bilen kadınlar, bebekle birlikte hızla uzaklaşıp ortadan kayboldu.

DÜNYASI BAŞINA YIKILDI

Dışarı çıkan Emine Teyfur, kadınları ve bebeğini göremedi. Tanıdığı kadını cep telofonundan arayan Emine Teyfur, nerede olduklarını sordu, Hastanedeyiz yanıtı aldı. Hastaneye giden Emine Teyfur, bebeğinin kaçırıldığının farkına varınca dünyası başına yıkıldı. Gözyaşına boğulan aile, polise başvurdu.

"BEBEĞİMİ GERİ GETİRİN"

Emine Teyfur, biri tanıdıkları olan iki kadının kapıya gelerek bebeğini toplu sünnet kapsamında hastanede sünnet etireceklerini söylediğini, kendisinin bunu kabul ettiğini anlatarak, "Nüfus cüzdanını almak için eve girince ortadan kayboldular. Biri vasatısıyla tanıdığımız kadını aradık, bize hastanede olduklarını söylediler. Hastaneye gittik, orada onları bulumadık. Allah rızası için yetkililerden kaçırılan bebeğimin bulunmasını istiyorum. Ne olur bize bu acıyı yaşatanlar bebeğimizi geri getirsin." dedi.

"BİR AN EVVEL BULUNSUN"

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan 34 yaşındaki Emrullah Teyfur ise olayı öğrendikten sonra eve geldiğini ve polise başvurduklarını belirterek, "Çocuğumu kaçıranlar kayıplara karıştı. Polisten bunların bir an evvel bulmalarını istiyoruz. Allah rızası için 4 aylık bebeği götürenler ve bize bu acıyı yaşatanlar bebeğimizi geri getirsin istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Sünnet' Bahanesiyle Kaçırılan Yunus Bebek Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hewler: EEEE HÜKÜMET KENDİNİ KORUMAK İÇİN HER TÜRLÜ YASA ÇIKIRDI. HA BİDE ŞU HIRSIZLARA VE DOLANDIRICILARA BİR YASA ÇIKARSA . 8 2 Yanıtla
  • Harbi adam: Ulan sevgili kardesim ben vanliyim kürdüm diyip kürtleri karalamayin kürtleri bir yamyam yapmadiginiz kaldi onuda yaptiniz insaf be insaf 3 5 Yanıtla
  • Amedli: otlu peynir kafali vanlı, de get işen bağ!bu vanlılardan bi adam çıkmaz mı yav. nasıl bir iştir:) 5 1 Yanıtla
  • 01: LAN NE VİCDANSIZLA VAR BE 3 0 Yanıtla
  • yeterrr: pkk dağ kadrona katılmıştır 1 0 Yanıtla
  • Down sendromlu çocuklar, TOGÜ Rektörü'nü ziyaret etti
    17:03 Down sendromlu çocuklar, TOGÜ Rektörü'nü ziyaret etti

    21 Mart Dünya Down Sendromu Günü dolayısıyla Down sendromlu çocuk ve gençler, TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette Down sendromu farkındalığının önemi vurgulandı ve 21 Mart'ta yapılacak panel hakkında bilgi verildi. Ayrıca, farkındalık için farklı renkteki çoraplarla fotoğraf çekimi yapıldı.

  • Rize Belediyesi, Kültür Çarşısı Projesi'nin temelini attı
    17:02 Rize Belediyesi, Kültür Çarşısı Projesi'nin temelini attı

    Rize Belediyesince hayata geçilecek "Kültür Çarşısı Projesi"nin temeli atıldı.

  • Albüm: Endonezya'nın Ramazan'a Özel Lezzeti
    17:01 Albüm: Endonezya'nın Ramazan'a Özel Lezzeti "Mie Glosor"

    Endonezya'nın Batı Cava eyaletinin Bogor kentinde bir tür geleneksel sarı erişte olan "mie glosor" yapan bir işçi, 18 Mart 2024. (Fotoğraf: Sandika Fadilah/Xinhua)

  • Emeklilerin Yaşam Koşulları Gittikçe Zorlaşıyor
    16:59 Emeklilerin Yaşam Koşulları Gittikçe Zorlaşıyor

    Tüm Emeklilerin Sendikası, Kızılay'da basın açıklaması yaparak emeklilerin yaşam koşullarının giderek zorlaştığını belirtti. Emeklilerin beslenme, alışveriş yapma ve sağlık hizmetlerine erişim gibi temel ihtiyaçlarının karşılanamadığı vurgulandı. Sendika üyeleri, taleplerinin dikkate alınmaması halinde mitingler düzenleyeceklerini açıkladı.

  • Muratpaşa'da Siyasi Ayrımlar Kırılıyor: CHP'ye Katılımlar Devam Ediyor
    16:59 Muratpaşa'da Siyasi Ayrımlar Kırılıyor: CHP'ye Katılımlar Devam Ediyor

    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP'ye katılan İYİ Parti üyelerine rozetlerini takarak siyasi ayrımları kırdıklarını ve bu birlikteliğin tüm Türkiye'ye örnek olacağını belirtti.

  • ERÜ'de Toplumda Sosyolojik Gelişmeler Konulu Toplantı Düzenlendi
    16:58 ERÜ'de Toplumda Sosyolojik Gelişmeler Konulu Toplantı Düzenlendi

    Erciyes Üniversitesi'nde AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ve Rektör Prof. Dr. Fatih Altun'un katılımları ile "Toplumda Sosyolojik Gelişmeler" konulu toplantı düzenlendi. Toplantıda, toplumun sosyal değişimi, bu değişimin yönü ile aileye, çocuğa, kadına ve erkeğe olan etkileri, bu değişimin zararlarının önüne geçilmesi konularında, ERÜ'de yürütülen çalışmalar hakkında akademisyenlerle görüş alışverişinde bulunuldu.

  • Kayseri 2023-2024 Hentbol Sezonu Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği
    16:57 Kayseri 2023-2024 Hentbol Sezonu Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği

    Kayseri ilinde düzenlenen kulüplü küçük erkekler hentbol il birinciliği müsabakaları sona erdi. Melikgazi İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü-A takımı il birinciliğini elde etti.

  • İstanbul'un Yıldızları: Bir Mutluluk Hareketi Beşiktaş'ta Basın Açıklaması Yaptı
    16:55 İstanbul'un Yıldızları: Bir Mutluluk Hareketi Beşiktaş'ta Basın Açıklaması Yaptı

    Mega kentin trafiğin yoğun olduğu noktalarda bir anda ortaya çıkarak sürücüleri şaşırtan 'İstanbul'un Yıldızları' grubu, Beşiktaş'ta basın açıklaması yaptı. Grup, İstanbul'un karşı karşıya olduğu sorunlara çözümler getirecek bir dönüm noktası olan 31 Mart seçimlerinde Murat Kurum'a destek verdiklerini belirtti. Ayrıca, İstanbul'un deprem gerçeğiyle yüzleştiğini ve Murat Kurum'u depreme hazırlıkta bir şans olarak gördüklerini ifade ettiler.

  • Emeklilerden İstanbul'da Eylem... Temsili Seçim Sandığına
    16:54 Emeklilerden İstanbul'da Eylem... Temsili Seçim Sandığına "Emekliyi Soyana Oy Moy Yok" Yazılı Kâğıtlar Attılar

    Birleşik Emekliler Sendikası üyeleri, maaşlarına zam talebiyle İstanbul'daki Maltepe Meydanı'nda eylem yaptı. Eylemde temsili olarak kurulan bir seçim sandığına 'Emekliyi soyana oy moy yok' yazılı kağıtlar atıldı. 'Çay simit hesabı ile geldiniz. Emekliyi kuru soğana muhtaç hale getirdiniz' yazılı dövizler taşındı. Emeklilerin açıklamasında, 22 yıllık AKP iktidarı döneminde yalanlara karnı tok oldukları ve icraat istedikleri belirtildi.


Advertisement