Süper Amatör'de Haftanın Panoraması - Son Dakika
Güncel

Süper Amatör'de Haftanın Panoraması

Süper Amatör\'de Haftanın Panoraması

Şanlıurfa Bahattin Canbeyli Süper Amatör Ligi'nde oynayan takımlar, Bölgesel Amatör Ligi'ne ( BAL) yükselmek için mücadele sergilediler.

20.01.2016 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Bahattin Canbeyli Süper Amatör Ligi'ne şampiyonluk yemini ile başlayan 11 Nisanspor oynadığı futbolla göz dolduruyor. Kentin ikinci profesyonel takımı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen 11 Nisan bu hafta evinde ağırladığı Güvenspor'a gol oldu yağdı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Yeşil Beyazlılar, maçın bitimine kadara rakibini ablukaya aldı ve kalesini gole kapattı. Sahadan aldığı 5-0'lık skorla puanını 26'ya çıkaran lider 11 Nisanspor Bölgesel Amatör Ligi'ne göz kırptı.

HİLVANSPOR BİLDİĞİNİZ GİBİ!

Ligde son sırada bulunan ve henüz galibiyetle tanışamayan Hilvanspor lige havlu attı. Maddi sıkıntılarla boğuşan Hilvan ekibi geçen hafta sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada ligden çekilme kararı almıştı. Henüz galibiyeti bulunmayan Bordo Lacivertliler, bu hafta evinde ligin güçlü ekiplerinden Ceylanpınar Belediyespor'u ağırladı. Rakip takım Hilvan ekibine futbol dersi verdi ve sahadan 6-0 gibi ciddi bir skorla ayrıldı. Ceylanpınar ekibi aldığı 3 puanla, puanını 11'e çıkararak ligde düşme hattından uzaklaştı.

BÜYÜKŞEHİR, ŞAMPİYONLUK YOLUNDA AĞIR YARALI

Lige mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan ve yıllarca Urfa'da yetiştirdiği futbolcularla adını ülke gündeminde duyuran Büyükşehir Belediyespor ise şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Son olarak lider 11 Nisanspor'a 1-0 mağlup olan Turuncu Beyazlılar, bu hafta konuk olduğu Birecik Belediyespor ile puanları paylaştı. İstediği galibiyet golünü bulamayan Büyükşehir Belediyespor, Birecik ekibi ile 2-2'lik skorla berabere kaldı. Bu sonuçlarla Turuncu Beyazlılar puanını 19'a çıkararak, lider 11 Nisanspor'un 7 puan gerisinde kaldı ve ligde 3'üncü sırada yer aldı.

SİVEREK DERBİSİNDE GÜLEN TARAF BELEDİYESPOR OLDU

Siverek de bu hafta keyifli bir derbiye sahne oldu. Futbola son zamanlarda daha fazla yatırım yapan Siverek, Süper Amatör Ligi'ne çıkardığı iki takımla bunu herkese göstermiş oldu. Siverek Belediyespor evinde Siverek Gücü'nü ağırladı. Karılaşmanın sonuna kadar üstün oynayan ev sahibi, karşılaşmadan 2-0 üstünlükle ayrıldı. Siverek Belediyespor bu sonuçla puanını 15'e çıkararak şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Süper Amatör'de Haftanın Panoraması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement