Süper Amatörde Haftanın Programı - Son Dakika
Yerel

Süper Amatörde Haftanın Programı

Süper Amatörde Haftanın Programı

Biga Miray Nakliyat Süper Amatör Liginde haftanın maçları ve yönetecek hakemler belli oldu.

13.02.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Miray Nakliyat Süper Amatör Liginde haftanın maçları ve yönetecek hakemler belli oldu. Haftanın en kritik mücadelesini, Özgür Erdoğan yönetecek.

Biga Miray Nakliyat Süper Amatör Liginde haftanın maçları ve yönetecek hakemler belli oldu. Şampiyonluk yolunda iddialı iki takım Bigaspor ve Çanakkalespor arasında Biga'da oynanacak karşılaşmayı tecrübeli hakem Özgür Erdoğan yönetecek. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşma, 1-0 Çanakkalespor üstünlüğüyle sonuçlanmış, ancak karşılaşmanın hakeminin maç içerisinde uyguladığı kural hatası nedeniyle maç iptal edilmişti. İlk karşılaşmanın akıbeti henüz belli olmadan, iki takım bu kez Biga'da karşı karşıya gelecek. İl Hakem Komitesi, sezonun ilk yarısında yaşanan hakem olayının tekrarlanmaması için bu maçta en tecrübeli hakemlerden birisini görevlendirdi. Bu maçta Özgür Erdoğan'ın yardımcılıklarını ise Oğuz Lütfi Ardahan ve Tuncay Ercan yapacak.

Ligde oynanacak diğer karşılaşmalar ve görev alacak hakemler ise şöyle;

14 Şubat Cumartesi 13: 00 Bozcaadaspor - Geyikli Belediyespor (Tuncay Ercan), 14: 00 Adaspor-Arslancaspor (O.Lütfi Ardahan), 14: 00 Geliboluspor - Gelibolu Harb-İşspor (Emre Yılmaz), 14: 00Kepezspor-Hastanebayırıspor (Bilgehan Ulutaş), Pazar 14: 00 Bigaspor - Çanakkalespor Fk (Özgür Erdoğan), 14: 00 Tarımspor-Yeşil Bayramiçspor (M.Ramazan Şahin) - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süper Amatörde Haftanın Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement