Süper Lig: Balıkesirspor 0-1 Beşiktaş - Son Dakika
Spor

Süper Lig: Balıkesirspor 0-1 Beşiktaş

Süper Lig: Balıkesirspor 0-1 Beşiktaş

Süper Lig 5. haftasında Balıkesir'e konuk olan Beşiktaş çok da iyi oynayamadığı maçta Balıkesir'i Mustafa'nın golüyle geçti ve ligin yeni lideri oldu.

05.10.2014 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Balıkesir'den 3 puanla ve liderlikle dönmeyi başardı.

Süper Lig'in 5. hafatsında Balıkesir'e konuk olan Beşiktaş'ın özellikle Tottenham maçından sonra çok yorgun olduğu gözlendi. Buna rağmen Kartal, Mustafa Pektemek'in 57'de attığı golle geçti.

15. dakikada Balıkesirspor'da sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Vargas kullandı. Bu oyuncunun ceza sahası içine yaptığı ortada topa ön direkte iyi yükselen Coelho'nun vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

16. dakikada konuk ekip mutlak bir golden oldu. Gökhan Töre'nin sağ kanattan Balıkesirspor ceza sahasına gönderdiği uzun pasta Demba Ba topu kontrol edemedi. Ev sahibi ekip savunma oyuncularının uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak, Sosa'nın önüne düştü. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Emrullah Şalk'ı geçen topu kale çizgisi üzerinde bulunan Coelho kafa ile müdahale ederek uzaklaştırdı.

26. dakikada konuk ekipte sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Oğuzhan Özyakup kullandı. Bu oyuncunun ceza sahası içine yaptığı ortaya altıpas çizgisi üzerinde iyi yükselen Ersan Gülüm'ün kafa vuruşunda top, az farkla yandan dışarı çıktı.

35. dakikada Balıkesirspor'da sağ taraftan kazanılan köşe vuruşunu Vargas kullandı. Bu oyuncunun ön direğe yaptığı ortada topa iyi yükselen Coelho'nun kafa vuruşunda kaleci Tolga Zengin meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.

41. dakikada Balıkesirspor ceza sahası önünde Sosa'nın Aykut Çeviker tarafından düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu, aynı oyuncu kullandı. Sosa'nın sert şutunda kaleci Emrullah Şalk, meşin yuvarlağı tokatlayarak uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının başında Balıkesir hücumda daha iyi bir görüntü çizmesine rağmen golü 57'de Mustafa'yla Beşiktaş buldu. Oğuzhan'ın sağdan yaptığı ortaya Demba Ba yükseldi. Senegelli oyuncuyu aşan topa Mustafa kafayla vurdu ve takımını öne geçirdi. 1-0

59. dakikada Balıkesir önemli bir atak gerçekleştirirken Ersan Gülüm, Sercan'ı düşürdü ve sarı kart gördü. Ancak Sercan, Ersan'ı geçseydi Tolga ile karşı karşıya kalacak ve Motta büyük ihtimalle yetişemeyecekti. Bu yüzden kartın kırmızı olma ihtimali de vardı.

86. dakikada Olcay Şahan kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden gönderdiği topa Emrullah iki hamlede sahip oldu.

Kalan dakikalarda iki takım da gol bulamayınca maç 1-0 sona erdi ve Beşiktaş Akhisar'ın puan kaybettiği haftada zirvenin yeni sahibi oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Süper Lig: Balıkesirspor 0-1 Beşiktaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement