Süper Lig'de 11 Takım Yeni Teknik Adamla Sezona Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Süper Lig'de 11 Takım Yeni Teknik Adamla Sezona Başlıyor

Türkiye Süper Ligi'nde 57. Sezonu yarın start alırken, 11 takımın yeni sezona yeni teknik adamlarıyla start vereceği belirlendi.

28.08.2014 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medya takip ajansı Interpress'in yaptığı araştırmaya göre, takımların son yıllarda teknik direktör konusundaki yaşadığı istikrarsızlığın daha sezon başında yaşanmaya başladığını ortaya çıkardı. Geçen sezon Süper Lig'de görev yapan 18 teknik adamdan 11 tanesinin takımlarından ayrıldığı, sadece 7 kulübün eski hocalarıyla yeni sezona başlayacağı tespit edildi. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Akhisar, Bursa, Ç. Rize, G.Antep, G. Birliği, Başakşehir, K. Erciyes ve Mersin İ.Y.'nun teknik adamlarıyla yollarını ayırdığı Beşiktaş, Eskişehirspor, K. Karabük, Kasımpaşa, T. Konyaspor, Sivasspor ve Balıkesirspor'un ise teknik direktör değişikliğine gitmediği görüldü.

En istikrarlısı Şota oldu

Haftasonu başlayacak olan Süper Lig'de görev yapacak teknik direktörler içinde 10 Ekim 2012'den beri Kasımpaşa'yı çalıştıran Şota Arveladze en istikrarlı isim olurken, 13 Aralık 2012'ten bu yana Balıkesirspor'un başında olan İsmail Ertekin de ikinci sırada yer aldı. Şimdiye kadar Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen 5 takımdan 4'ü yeni sezona teknik direktör değişikliği ile başlarken, Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifasından sonra İsmail Kartal göreve getirildi. Galatasaray'da Mancini'nin yerine Prandelli, Trabzonspor Hami Mandıralı'nın yürüttüğü göreve Halilhodzic'i, Bursaspor'da ise İrfan Buz'un yerine de Şenol Güneş'i getirdi. Bu sezona kadar Şampiyonluk yaşayan bu 5 takım içinde, geçen sezonda takımın başına getirilen teknik adam Biliç ile yoluna devam bir tek Beşiktaş oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süper Lig'de 11 Takım Yeni Teknik Adamla Sezona Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement