Süper Lig'de Fikstür Çekimi - Son Dakika
Spor

Süper Lig'de Fikstür Çekimi

Galatasaray Kulübü Futbol Direktörü Cenk Ergün, Beşiktaş ile TFF Süper Kupa'da ve Süper Lig'in 5. haftasında yapacakları derbilerin, adına yakışır geçeceğini ifade etti.

18.07.2016 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü Futbol Direktörü Cenk Ergün, Beşiktaş ile TFF Süper Kupa'da ve Süper Lig'in 5. haftasında yapacakları derbilerin, adına yakışır geçeceğini ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki idari merkezinde gerçekleştirilen 2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu fikstür çekimi sonrasında açıklamada bulunan Ergün, Beşiktaş ile ligin ilk derbisinden önce TFF Süper Kupa'da karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Galatasaray-Beşiktaş maçları her zaman Türk futboluna kazançlar sağlamış, zevk veren karşılaşmalardır. Süper Kupa'da ve ligin ilk derbisinde de adına yakışan maçlar olacaktır, umarım kazasız belasız sezona başlar ve tamamlarız. Sonunda da şampiyon olanı hep beraber alkışlarız." diye konuştu.

Ergün, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

"Milletçe çok zor günlerden geçtik, bundan sonra bize düşen de görevimizi yerine getirmek. Bu konuda herkesin vazifeleri var ve herkes bunları yerine getirmek zorunda. Türk sporuna katkıda bulunan lokomotif kulüpler olarak bizim de vazifelerimiz var ve bize düşen de bu görevleri yerine getirmektir."

Doğan: "Gerekli takviyeleri yapmaya devam edeceğiz"

Fikstür çekimine katılan Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan da yaptığı açıklamada, Galatasaray ve Beşiktaş derbilerini ligin ilk yarısında evlerinde oynamalarını dezavantaj olarak görmediklerini belirtti.

Sözlerine, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstererek başlayan Doğan, "Ülkemizde yaşanan olaylarda şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ülkemizin bir an önce yeniden huzur ortamına kavuşmasını temenni ediyorum. Türk sporunun lokomotifi kulüpler olarak bizlerin de huzur ve barış ortamına katkıda bulunmamız gerekiyor. İnşallah ülkemizde oluşan uzlaşma ortamının Türk sporuna da sirayet edeceğini ve dostluk çerçevesinde bir sezon geçeceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kulüp olarak futbol takımında eksik bölgelere transferler yaptıklarını hatırlatan Doğan, "Gerekli takviyeleri yapmaya devam edeceğiz. İnanıyorum bu sezon Fenerbahçe için güzel bir sezon olacak. Uzlaşma ortamının oluştuğu dönemde diğer kulüplerle birlikte güzel bir sezon geçireceğimizi umuyorum. Yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diliyorum. Ülkeme tekrar geçmiş olsun diliyorum." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinin de sezonlara verilmesi için TFF'ye başvurduklarını dile getiren Doğan, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe'nin bu konuda federasyona yaptığı başvuruyla ilgili herhangi bir dönüş yok ama tabii ki Turgay Şeren çok önemli bir sporcu, bizlerin de saygı duyduğu, Türk sporuna mal olmuş önemli bir şahsiyet. Federasyonun, Türk sporuna emeği geçmiş kişilere gerekli önemi gösterip diğer sezonlarda olması gerekeni yapacağına inanıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Süper Lig'de Fikstür Çekimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement