Süper Lig'de Teknik Direktör Kıyımı - Son Dakika
Spor

Süper Lig'de Teknik Direktör Kıyımı

Süper Lig\'de Teknik Direktör Kıyımı

Spor Toto Süper Lig’de 12 hafta geride kalırken, Mehmet Özdilek’in Çaykur Rizespor ile yollarını ayırmasının ardından görevine son verilen teknik direktör sayısı 7’ye yükseldi.

09.12.2014 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 12 hafta geride kalırken, Mehmet Özdilek'in Çaykur Rizespor ile yollarını ayırmasının ardından görevine son verilen teknik direktör sayısı 7'ye yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör kıyımı sürüyor. Son olarak Çaykur Rizespor'un bu hafta evinde oynadığı ve Kardemir Karabükspor'a karşı 3-0 kaybettiği maçın ardından yönetim, Mehmet Özdilek ile yolların ayrılması kararını aldı. Karadeniz ekibinin bu kararının ardından ligde görevine son verilen teknik direktör sayısı da 7'ye yükseldi.

GALATASARAY

Galatasaray Kulübü yönetim kurulu, uzun zamandır tartışılan teknik direktör Cesare Prandelli ile kararını verdi. İtalyan teknik adam en son sarı-kırmızılı takımın başında Trabzonspor'a karşı oynamıştı. Kendi evinde Trabzonspor'a yenilen sarı-kırmızılı takım teknik direktör Prandelli ile yollarını ayırmaya karar verdi. Sarı-kırmızılı kulüp teknik direktörlük koltuğuna ise eski futbolcusu Hamza Hamzaoğlu'nu getirdi.

TRABZONSPOR

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile ligin 8. haftasında yollarını ayırmaya karar verdi. Halilhodzic'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna ise Ersun Yanal getirildi.

GENÇLERBİRLİĞİ

Süper Toto Süper Lig'in 2. haftasında teknik direktör Mustafa Kaplan yönetimindeki Gençlerbirliği, kendi Evinde Bursaspor'a yenilmesinin ardından Başkan İlhan Cavcav tarafından soyunma odasında görevine son verilmişti. Başkan İlhan Cavcav maçın ardından yaptığı açıklamada, "Gerekirse bundan sonra takımı ben çalıştırırım" demişti. Kaplan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna daha sonra İrfan Buz getirildi.

TORKU KONYASPOR

Torku Konyaspor, Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı 7 karşılaşmadan 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet almasının ardından teknik direktör değişikliğine gitti. Konya ekibi Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman ile anlaşmaya vardı.

SUAT ALTIN İNŞAAT KAYSERİ ERCİYESSPOR

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde çıktığı 10 maçtan 1 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet çıkardı. Erciyesspor yönetimi daha sonra genç teknik direktör ile yollarını ayırmaya karar verdi. Boşalan teknik direktörlük koltuğuna ise Uğur Tütüneker getirildi.

BALIKESİRSPOR

Balıkesirspor'u Spor Toto Süper Lig'e çıkararak büyük bir başarıya imza atan teknik direktör İsmail Ertekin, kendi evinde oynadıkları Sivasspor maçından mağlubiyet ile ayrılınca istifa etti. Ertekin'in yerine ise Kemal Özdeş getirildi.

ÇAYKUR RİZESPOR

Son olarak teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki Çaykur Rizespor, kendi evinde oynadığı Kardemir Karabükspor mağlubiyetinin ardından yönetim, Özdilek'in sözleşmesini feshedildi. Özdilek'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceği ise henüz bilinmiyor.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 12 haftasında görevden giden ve gelen teknik direktörler şöyle:

Gençlerbirliği: Mustafa Kaplan - İrfan Buz

Torku Konyaspor: Mesut Bakkal - Aykut Kocaman

Trabzonspor: Vahid Halilhodzic - Ersun Yanal

Kayseri Erciyesspor: Bülent Korkmaz - Uğur Tütüneker

Balıkesirspor: İsmail Ertekin - Keman Özdeş

Galatasaray: Cesare Prandelli - Hamza Hamzaoğlu

Çaykur Rizespor: Mehmet Özdilek - ? - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Süper Lig'de Teknik Direktör Kıyımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement