Süper Lig'den Amatör Kümenin Eşiğine - Son Dakika
Güncel

Süper Lig'den Amatör Kümenin Eşiğine

Süper Lig\'den Amatör Kümenin Eşiğine

Spor Toto Süper Lig'de yer aldığı 2011-2012 sezonundan sonra geride kalan 5 yıllık süreçte 3. Lig'e kadar düşen Orduspor, bugün gelinen noktada amatör kümeye düşmeme mücadelesi veriyor.

20.02.2017 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de yer aldığı 2011-2012 sezonundan sonra geride kalan 5 yıllık süreçte 3. Lig'e kadar düşen Ordu spor, bugün gelinen noktada amatör kümeye düşmeme mücadelesi veriyor.

Geçen sezon Spor Toto 2. Lig'de bitime 4 hafta kala 3. Lig'e düşen Karadeniz temsilcisi, bu sezon da umduğunu bulamadı. 3. Lig 3. Grup'ta aldığı eksi 9 puan cezasıyla 15 puanda kalan mor-beyazlı ekip, düşme potasında bulunuyor. 2011-2012 ile 2012-2013 sezonlarında Süper Lig'de, 2013-2014 ve 2014-2015'te de PTT 1. Lig'de yer alan Orduspor, 2015-2016 sezonunda Spor Toto 2. Lig'e düştü. Mor-beyazlı takım, umutlu başladığı bu sezonda da kötü gidişatını durduramadı. 3. Lig 3. Grup'ta düşme hattında yer alan ve en yakın takipçisi Bergama Belediyespor ile arasında 6 puan fark bulunan Orduspor'da umutlar her geçen gün azalıyor.

Orduspor Teknik Direktörü Yalçın Gürsoy, henüz önlerinde 11 maç olduğunu ve son dakikaya kadar düşmeme mücadelesini sürdüreceklerini söyledi. Takımda genç oyuncular olduğunu ifade eden Gürsoy, "Bu çocuklar ve bizler en son haftaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

ZAFER ÖZTÜRK İSTİFA ETTİ

Bu arada iki hafta önce Orduspor Sportif Direktörlüğüne getirilen Zafer Öztürk, görevinden istifa etti. Öztürk, yaptığı açıklamada, "Sahamızda galip gelmemiz gereken maçlarda puan alamıyorsak umutları azaltıyoruz demektir. Geçen hafta Bergama Belediyespor maçı öncesi 'galip gelemezsek istifa ederim' demiştim, sözümün arkasındayım. Başarılı olamadım, beceremedim. O yüzden spor kamuoyundan ve Orduspor taraftarlarından özür diliyorum" diye konuştu.

(Metin Akyürek/ İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Süper Lig'den Amatör Kümenin Eşiğine - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu
    13:43 Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu

    Seydikemer ilçesindeki Minare Mahallesi Muhtarı Şahsene Gündüz, Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli'yi ziyaret etti. Gündüz, projelerini anlatırken kadınların daha aktif rol alması gerektiğini vurguladı. Akdenizli ise Gündüz'ü başarısından dolayı tebrik ederek, kadınların toplumun her köşesinde aktif rol alması gerektiğini dile getirdi.

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı
    13:39 Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatması üzerine cinayet ortaya çıktı. Şüpheli, cami imanına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldığını belirtti. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, Türkan A.'nın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Advertisement