Süper Lig'e Milli Takip! - Son Dakika
Spor

Süper Lig'e Milli Takip!

Süper Lig\'e Milli Takip!

Milli takımlarda görevli antrenörler, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak 9 maçı izleyecek.

19.09.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol milli takımlarında görev yapan antrenörler, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak 9 maçın tamamını statlarda izleyecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu, 21 Eylül Pazar günü oynanacak Kasımpaşa- Kardemir Karabükspor ve 22 Eylül Pazartesi günü yapılacak Bursaspor- Beşiktaş karşılaşmalarını seyredecek.

A Milli Takım Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu'nun da 21 Eylül Pazar günü yapılacak Fenerbahçe- Gaziantepspor ve 22 Eylül Pazartesi günü oynanacak İstanbul Başakşehir- Trabzonspor müsabakalarını takip edeceği bildirildi.

Antrenörlerden Adnan Örnek'in, bu akşam oynanacak Eskişehirspor-Gençlerbirliği ve yarın yapılacak Balıkesirspor- Galatasaray müsabakasında görevli olacağı belirtildi. Ahmet Ceyhan'ın ise yarın oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor- Akhisar Belediyespor ve 21 Eylül Pazar günü yapılacak Sivasspor- Torku Konyaspor karşılaşmalarında tribünde yer alacağı, Adana'da yarın oynanacak Mersin İdmanyurdu- Çaykur Rizespor karşılaşmasında da Levent Şahin'in görev yapacağı kaydedildi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Süper Lig'e Milli Takip! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement