Süper Lig'in En Değerlisi Fenerbahçe - Son Dakika
Spor

Süper Lig'in En Değerlisi Fenerbahçe

Süper Lig\'in En Değerlisi Fenerbahçe

Alman istatistik sitesi Transfermarkt, Fenerbahçe'yi ligin en değerli takımı, Fernando Muslera'yı ise en değerli futbolcu olarak belirledi.

13.08.2015 10:52  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in yarın başlayacak 2015-2016 sezonunda mücadele edecek 18 takım arasında kadrosu en pahalı ekip Fenerbahçe olurken, en değerli oyuncular sıralamasının zirvesinde ise Galatasaraylı Fernando Muslera yer aldı.

Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre, yeni sezon öncesi Süper Lig'de yer alan takımların kadro değerleri sıralamasında, 158,2 milyon avro kadro değeriyle Fenerbahçe ilk sırada kendisine yer buldu.

GALATASARAY İKİNCİ BEŞİKTAŞ ÜÇÜNCÜ

Fenerbahçe'nin ardından, 137,3 milyon avro kadro değeriyle Galatasaray ikinci sırada gösterildi, üçüncü sırayı 126,55 milyon avro ile Beşiktaş aldı.

Ligin piyasa değeri en düşük ekibi ise 21,95 milyon avro takım bedeliyle Mersin İdmanyurdu gösterildi.

EN DEĞERLİ İSİM MUSLERA

Transfermarkt'ın değerlendirmesinde, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon forma giyecek oyuncular arasında en değerli isim olarak, 17 milyon avro bedelle Galatasaray'dan Fernando Muslera gösterildi.

Ligin piyasa değeri en yüksek isimleri olarak gösterilen Uruguaylı file bekçisini 15 milyon avro değerle Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie ve Portekizli Luis Nani ile Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder takip etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Süper Lig'in En Değerlisi Fenerbahçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • OF: Değerli isminde bir karakter vardı hatırlayan varmı 3 0 Yanıtla
  • MEHMET: uydurma bir liste pörsike kim 15 milyon € verir 0 2 Yanıtla

Advertisement