Süper Lig: Trabzonspor 3-2 Karabükspor - Son Dakika
Spor

Süper Lig: Trabzonspor 3-2 Karabükspor

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Karabükspor'u ağırlayan Trabzonspor Mehmet Ekici'nin 2 gol ve 1 asistiyle maçtan 3-2 galip ayrıldı.

02.03.2015 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Avni Aker'de Karabükspor'u ağırlayan Trabzonspor nefesleri kesen maçta Mehmet Ekici'nin olağanüstü oyunuyla sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 37'ye yükseltirken, Karabükspor 17 puanda kaldı ve haftayı 17. sırada tamamladı.

Maçtan dakikalar

KARABÜK TEHLİKELİ GELDİ (12'): Trabzonspor kalesine cepheden yaklaşan konuk ekip derin pasla Akpala'yı kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Akpala topun kontrolünü sağlamak için çabalarken kalesini zamanında terk eden Hakan Arıkan tehlikeyi uzaklaştırmayı başardı.

TRABZONSPOR OYUNU DENGELEDİ (20'): Kendi sahasında yapılan faulü çabuk kullanan Trabzonspor'da Erkan Zengin topu sağ kanattan atağa çıkan Fatih Atik'e yolladı. Kendisine gelen uzun topu bekletmeden Cardozo'ya ortayalan Fatih'in bu denemesi Waterman'ın ellerinde eridi.

KARABÜK YİNE ETKİLİ GELDİ (32'): Hızlı gelişen Karabükspor atağında top sağ kanattaki Bertul'a geldi. Bertul orta şut karşımı bir vuruşla topu Trabzonspor ceza sahasına gönderdi. Sert gelen topa gelişine bir vuruş yapan Ahmet İlhan'ın şutu az farkla auta gitti.

GOOLL!! (39'): Sağ kanattan gelen ortada Karabükspor defansı topu kafayla uzaklaştırmaya çalıştı ancak bu top ceza sahası sol çaprazında bekleyen Mehmet Ekici'ye geldi. Mehmet ayağına gelen bu topu şık bir plase vuruşla bekletmeden kaleye gönderdi ve meşin yuvarlak alt 90 olarak tabir edilen noktadan ağlara gitti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Süper Lig: Trabzonspor 3-2 Karabükspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement