Süper Minikler ve Minikler Epe Açık Turnuvası Başladı - Son Dakika
Spor

Süper Minikler ve Minikler Epe Açık Turnuvası Başladı

Süper Minikler ve Minikler Epe Açık Turnuvası Başladı

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından 20-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Açık Eskrim Turnuvası Denizli'de başladı.

20.09.2014 15:55  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından 20-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Açık Eskrim Turnuvası Denizli'de başladı.

Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda başlayan turnuvanın ilk gününde Süper Minikler Erkek ve Bayan Epe müsabakaları yapıldı. Süper miniklerin heyecanı final yaklaştıkça arttı. Süper minikleri aileleri ve eskrim severler yalnız bırakmadı.

VOLKAN ÖRER BİRİNCİLİĞİ BIRAKMADI

Süper miniklerde ilk sekizde yer alan sporculara madalya verildi. Süper minik erkeklerde finale Volkan Örer ve Murat Meriç çıktı. Zorlu final mücadelesini geçtiğimiz yılın klasman birincisi, Alanya Eskrim Spor Kulübü oyuncusu Volkan Örer kazanarak, altın madalyanın sahibi oldu. Murat Meriç ikinci olurken, Sinan Emüler ve Yuta Teraguchı üçüncülüğü paylaştı. Mustafa Ali Seçik beşinci, Çağrı Fatih Özdemir altıncı, Baran Parlak yedinci, Gökhan Emre Geben ise sekizinci oldu. Sporculara ödülleri müsabaka gözlemcisi Erkan Akkaya tarafından verildi.

SÜPER MİNİK BAYANLAR'DA ZAFER ZEYNEP ÖZDAL'IN

Süper minik bayanlarda ise final müsabakasında Zeynep Özdal ve Dila Ekrem karşılaştı. Final müsabakasında Alanya Eskrim Kulübü sporcusu Zeynep Özdal rakibini yenerek birinci oldu. Dila Ekrem ikinci olurken, Bergüzar Belkıs Çorapçıoğlu ve Rana Ersoy ise üçüncülüğü paylaştı. Müsabakalarda Lal Hayat Odabaşı beşinci, Derya Yumurtacı altıncı, Nesil Nisa Kabacı yedinci, Ada Elif Savran ise sekizinci tamamladı. Kürsüye çıkan sporculara ödüllerini Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Haluk Tuncay verdi.

Turnuva yarın oynanacak Minikler Erkek ve Bayan Epe müsabakalarının ardından sona erecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Süper Minikler ve Minikler Epe Açık Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement