Süpertürk F1 Pistinde - Son Dakika
Magazin

Süpertürk F1 Pistinde

Süpertürk F1 Pistinde

'Süpertürk' filminin son çekimlerinden biri İstanbul Park'ta yapıldı. Sürpriz bir oyuncunun konuk olduğu yarış sahnesinde aksiyon öne çıktı.

15.11.2011 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın hem yönetip hem de başrolde yer aldığı 'Süpertürk' adlı sinema filminin en önemli sahnelerinden biri, geçtiğimiz günlerde İstanbul Park'ta çekildi. Saniyede bin kare çekim yapabilen ve günlük kirası 6 bin lira olan yüksek çözünürlüklü Phantom kamerayla çekilen sahnede; 580 bin Euro'luk Lamborghini Gallardo otomobil kullanıldı. Günlük kirası 2 bin Euro olan araç için hiçbir ücret ödenmediği öğrenildi. Bir gün süren çekimde sürpriz bir oyuncu da yer aldı. Olağanüstü güçleri olan 'Süpertürk'ün hikayesini esprili bir dille anlatan filmde, Tamer Karadağlı'yla birlikte; eski eşi Arzu Balkan, Suna Keskin, Atilla Arcan, Buket Dereoğlu, Necmi Yapıcı, Cem Emüler ve Murat Serezli de rol alıyor.

17 ŞUBAT'TA VİZYONDA

Çengelli iğneyle tutturulmuş pelerini, göğsündeki yıldız arması, elindeki tespihi ve topuklarına bastığı siyah ayakkabısıyla Türkiye'ye özgü bir kahraman olan 'Süpertürk'; 17 Şubat'ta vizyona girecek.

UZAYDAN GELEN 'EKBER'İN HİKAYESİ

Türklere özgü süper kahraman 'Süpertürk' filminin konusu şöyle: Uzayda patlayacak olan bir gezegenden dünyaya gönderilen iki kapsülden biri Amerika'ya, diğeri de Türkiye'nin Küçükköy kasabasındaki çocukları olmayan bir çiftin bahçesine düşer. Kapsülün içindeki bebeği sahiplenerek ona 'Ekber' adını veren çift; bebeğin süper güçleri olduğunu fark eder. 'Ekber' 40 yaşına geldiğinde tüm Türkiye bir anda 'Süpertürk'le tanışır.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Süpertürk F1 Pistinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement