Şüpheli Paket Fünye ile Patlatıldı - Son Dakika
Güncel

Şüpheli Paket Fünye ile Patlatıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güvenlik önlemlerinin alınması- Bomba imha uzmanının çalışmaları- Şüpheli paketin fünye ile patlatılması- Yolun trafiğe açılması Siirt'te boş bir alana bırakılan şüpheli paket, fünye ile patlatıldı.

14.09.2015 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güvenlik önlemlerinin alınması- Bomba imha uzmanının çalışmaları- Şüpheli paketin fünye ile patlatılması- Yolun trafiğe açılması Siirt'te boş bir alana bırakılan şüpheli paket, fünye ile patlatıldı. Bahçelievler Mahallesi Abdullah Bağış üzerindeki bir bir inşaat alanına bırakılan paketi gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.Olay yerine gelen polis ekipleri, çantanın bulunduğu alanın çevresine güvenlik şeridi çekerek, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı.Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanlarınca fünyeyle kontrollü şekilde patlatılan paket boş çıktı.

Şüpheli Paket Fünye ile Patlatıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şüpheli Paket Fünye ile Patlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de FETÖ ve PKK üyesi 13 zanlı yakalandı
    11:27 Edirne'de FETÖ ve PKK üyesi 13 zanlı yakalandı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen faaliyetler sonucunda, Yunanistan'a kaçmaya çalışan 13 terör örgütü mensubu yakalandı. Yakalanan zanlılardan 8'i FETÖ üyesi, 5'i ise PKK üyesi olarak belirlendi. Zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Başkan Böcek, Antalya Şehir Tiyatrosu'nun 'Huysuz' oyununu izledi
    11:26 Başkan Böcek, Antalya Şehir Tiyatrosu'nun 'Huysuz' oyununu izledi

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Antalya Şehir Tiyatroları'nın (AŞT) sahnelediği 'Huysuz' oyununu izledi. Başkan Böcek, sanata olan önemini vurgulayarak sanatçılara desteklerinin süreceğini belirtti.

  • Edirne'de Son Bir Haftada 124 Aranan Şüpheli Yakalandı
    11:23 Edirne'de Son Bir Haftada 124 Aranan Şüpheli Yakalandı

    Edirne Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir haftada çeşitli suçlardan aranan 124 şüpheliyi yakaladığını açıkladı. Emniyet ve asayişin sağlanması için çalışmaların devam edeceği belirtildi.

  • Erkenci karpuzda çiftçilerin zorlu mesaisi, ilk hasat Mayıs sonunda bekleniyor
    11:21 Erkenci karpuzda çiftçilerin zorlu mesaisi, ilk hasat Mayıs sonunda bekleniyor

    Hatay'ın Erzin ilçesinde sera yöntemiyle erken olgunlaşan karpuzda çapa mesaisi sürerken, erkenci üründe Mayıs sonunda hasat bekleniyor. Kumun avantajını kullanarak yetiştirilmeyen yerde karpuz yetiştiriliyor. Mayıs sonunda erkenci karpuzda hasadın başlayacağını belirten çiftçi İnce, karpuz fiyatlarının tarla ile market arasında farklılık gösterdiğini ifade etti.

  • Tokat Alpudere Köyünde Kadınlar İçin Dikiş Nakış Kursu Açıldı
    11:21 Tokat Alpudere Köyünde Kadınlar İçin Dikiş Nakış Kursu Açıldı

    Tokat'a 71 kilometre uzaklıkta bulunan Alpudere köyünde, telefon hattı çekmemesi nedeniyle kadınlar evde sıkılıyordu. Köy muhtarı, kaymakam ve ilçe halk eğitim merkezi ile görüşerek dikiş nakış kursu açılmasına karar verdi. Ev işlerini tamamlayan kadınlar, köy konağında açılan kursa katılarak vakitlerini değerlendiriyor. Kurs kapsamında, tahta baskılar ile kumaşları boyama, dikiş ve nakış gibi el işleri öğretiliyor. Kursiyerler, istedikleri her türlü ürünü geliştirme imkanı buluyor.

  • DSİ, Nevşehir'e 2,8 milyar liralık yatırım yaptı
    11:21 DSİ, Nevşehir'e 2,8 milyar liralık yatırım yaptı

    Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, son 21 yılda Nevşehir'e 2 milyar 851 milyon 646 bin lira değerinde 59 tesis inşa ettiklerini bildirdi. Balta, ayrıca kente 3 baraj, 2 gölet ve 8 yeraltı depolaması inşa ederek 50,24 milyon metreküp su depolama hacmine ulaştıklarını ve 4 içme suyu tesisi ile yaklaşık 155 bin 968 kişinin ihtiyacını karşılayacak olan yıllık 5,14 milyon metreküp içme suyu temin ettiklerini belirtti. Ayrıca, 24 taşkın koruma tesisi ile şehir merkezi, 24 yerleşim yeri ve 1200 dekar arazinin taşkın kontrolünü sağladıklarını ve 6 taşkın koruma tesisinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Balta, ayrıca 6 HES Tesisi'nin işletmeye alındığını ve bu tesisler sayesinde yıllık 815 milyon lira katkı sağladıklarını ve 148 bin 750 hanenin enerji ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.


Advertisement