Şüpheli Türbe Çalışması Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Şüpheli Türbe Çalışması Polisi Alarma Geçirdi

Şüpheli Türbe Çalışması Polisi Alarma Geçirdi

Aksaray’da bulunan Kemal Baba türbesinde yapılan restorasyon çalışmasından şüphelenen vatandaşın durumu polise ihbar etmesi emniyeti alarma geçirdi.

19.08.2015 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da bulunan Kemal Baba türbesinde yapılan restorasyon çalışmasından şüphelenen vatandaşın durumu polise ihbar etmesi emniyeti alarma geçirdi.

Olay, Hamidiye mahallesindeki Kemal Baba türbesinde meydana geldi. Bir süredir tahrip olan türbede restorasyon yapmak amaçlı harekete geçen Aksaray Belediyesi, Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile yaptığı görüşmede alınan kararla türbeyi restore ettirmek için çalışmalara başladı. Gerekli görüşmelerin ve kararların ardından türbe restorasyonu için çalışmaları başlatan Aksaray Belediyesi, ekibini türbeye gönderdi. İki gün türbede yapılan çalışmayı gören vatandaşlar işçilerden şüphelenerek durumu polise bildirdi. Kısa sürede gelen polis ekipleri yapılan restorasyonla ilgili araştırma ve inceleme yaparken, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Müze Müdürlüğü ile irtibata geçti. Olay yerine gelen Müze Müdürlüğü ekipleri yapılan çalışmalardan bilgilerinin olmadığını belirtmesi üzerine polis ekipleri Olay Yeri İnceleme ekiplerince delil çalışması başlattı. Ancak kısa bir süre sonra Aksaray Belediyesinin Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile gerekli görüşmeleri yaptığı ve karar alınarak restorasyon yapıldığı ortaya çıktı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şüpheli Türbe Çalışması Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement