Sur'da Yaralanan Uzman Çavuş, Aynı Yerde Şehit Olan Uzman Çavuşun Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sur'da Yaralanan Uzman Çavuş, Aynı Yerde Şehit Olan Uzman Çavuşun Mezarını Ziyaret Etti

Sur\'da Yaralanan Uzman Çavuş, Aynı Yerde Şehit Olan Uzman Çavuşun Mezarını Ziyaret Etti

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin attığı bombanın patlamasıyla sol gözünden yaralanan 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Erdem Yurt, yine Sur'da çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cin'in mezarını ziyaret etti.

23.02.2016 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin attığı bombanın patlamasıyla sol gözünden yaralanan 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Erdem Yurt, yine Sur'da çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cin'in mezarını ziyaret etti.

Sur'da geçen 30 Ocak'ta PKK'lı teröristlerin attığı el yapımı bombanın patlamasıyla sol gözünden yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Erdem Yurt, Gülhane Askeri Tıp Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından bir hafta önce memleketi Zonguldak'ın Devrek İlçesi Karacaören Köyü'ndeki baba evine geldi. 5.5 yıllık uzman çavuş Erdem Yurt, geçen 3 Şubat'ta Sur'da PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyon sırasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cin'in, merkeze bağlı Çalca Köyü'ndeki mezarını ziyaret etti. Yurt, Cin'in mezarını çiçeklerle donattı. Mezarın başındaki Türk bayranığını ve toprağı öpen Yurt, şehidin mezarını koklayarak dua etti. Göksal Cin'e seslenen Yurt, "Kardeşim; bütün arkadaşlarımın size selamı var. Arkadaşlarım hep senin intikamını almak için orada. Senin kanın hiçbir zaman yerde kalmayacak. Cennetin en güzel mevkisi senin olsun. Emanetin bizim emanetimizdir kardeşim" dedi.

Ağlamamak için söz verdiklerini onun için ağlamayacağını söyleyen Yurt, "Gözyaşlarımızı hiç kimseye göstermeyeceğiz. O yüzden ağlamıyoruz biz. Duygusuzluktan değil yani. Biz bütün duygularımızı, üzüntülerimizi içimizde yaşayıp, biz en son mutluluktan ağlayacağız. Benim kardeşimin kanı hiçbir zaman yerde kalmayacak. Kardeşimin ruhu, cennetin en güzel yerlerinde şad olacak. Kardeşimin emaneti, bizim emanetimiz olacak" dedi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sur'da Yaralanan Uzman Çavuş, Aynı Yerde Şehit Olan Uzman Çavuşun Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement