Sur, İdil ve Derik'te 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika
Güncel

Sur, İdil ve Derik'te 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır Sur, Şırnak İdil ile Mardin'in Derik ilçelerindeki terör operasyonlarında 12 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

21.02.2016 12:56  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, 3 ilçede sürdürülen terör operasyonlarında toplam 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

SUR'DA 6 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda 6 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi.

İMHA EDİLEN PATLAYICI 219'A ULAŞTI

Toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 219'a yükseldiği belirtilen operasyonda, iki Kaleşnikof piyade tüfeği, üç şarjör ve 90 fişek ele geçirilirken, 7 el yapımı patlayıcı imha edildi. Sur'da toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 214'e ulaştı.

İDİL'DE 4 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Şırnak'ın İdil ilçesinde devam eden operasyonda ise, 4 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10'a çıktı. Operasyon kapsamında 8 el yapımı patlayıcı imha edildi.

SİİRT'TE 15 KİLOLUK EYP İMHA EDİLDİ

Siirt Baykan'da icra edilen aramada iki av tüfeği ele geçirildi. Bitlis merkezde icra edilen operasyonda iki adet 15 kiloluk zeytin bidonları içerisinde radyo frekans komutalı bir el yapımı patlayıcı imha edildi.

ELBEYLİ'DE 29 IŞİD MİLİTANI YAKALANDI

Kilis'in Elbeyli ilçesinde Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan ve IŞİD terör örgütü üyesi olduğu değerlendirilen yabancı uyruklu 14'ü çocuk 29 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

MARDİN'DE 3 PYD'Lİ YAKALANDI

Mardin'in Artuklu ilçesinde bölücü terör örgütü PYD'ye katılmak maksadıyla yasa dışı yollarla Türkiye'den Suriye'ye geçmeye çalışan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

YOL KONTROLÜNDE TERÖRİST YAKALANDI

Şırnak Silopi'de icra edilen yol kontrolünde ise bir bölücü terör örgütü mensubu terörist yakalanarak gözaltına alındı.

MARDİN'DE 2 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Mardin Derik'te icra edilen operasyonda iki bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi.

Sur, İdil ve Derik\'te 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sur, İdil ve Derik'te 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • 14: sağ kalanları da yok edin 34 6 Yanıtla
  • yibo: Sağı solu yok,Ali'si Fırat'ı yok,Alevisi Sünnisi yok.Ok'u Hilal'i yok...ARKADAŞ;Artık şakası yok.VATAN için birlik için başka yolu YOK....... 29 1 Yanıtla
  • Trtr: İnanmıyorum nezaman şehit versek hemen törerist öldürdük diyonuz 9 16 Yanıtla
  • yampuk: Vurun vurun Allah rızası için vurun bu hainleri ne istiyorlar bu hainler ana dillerini konuşuyor kürtçe televizyon var bu ülkede Türk kürt ayrımı kalmadı Türklerin olduğu her yerde varlar üstelik elektiği bedava kullanıyorlar bu vatan hayinleri ne istiyorlar Türkiye Cumhuriyeti ni beyenmiyorlarda niçin batıya göç ediyorlar hayinleri vurun Allah Aşkına orayı dümdüz edin 18 3 Yanıtla
  • Ahum: Hayde bre vurun şu lanet suru vuruuuuuuuuuuuun SN devletim o leşş haberi gelecek gelecek ayagıma gelecek SN devletim merhamet yok sabır evde vurun yetti gayri eh vurak kurtulak 15 2 Yanıtla
  • Türk oğlu TÜRK: gebertin sağ almayın Türkün gücünü herkes görecek... 13 2 Yanıtla
  • .: haklisiniz milleti maff etinizzz derigi maff etiniz 2 11 Yanıtla
  • muhammed mustafa allaha özlem: akprti ile yola devam 10 1 Yanıtla
  • misafir: bi okadarda asker polis öldü.nedir yani bu baris olmalı... 7 2 Yanıtla
  • Ulubatlı: Su akmadan durulmaz! Umutsuz olmayin.Devletimiz cok buyuktur.Allah yar ve yardimcimiz olsun! Bununda hakkindan gelecegiz evelallah. Polis ve askerlerimiz sehit olmakta lakin Davasi Allah olanin devasi da Allahtandir. Vatan sevgisi imandandir! Surda sehit olan kahraman assubayimizin vasiyetini okumadiniz mi? Onumuzde iman, vatan, bayrak adina ibreti muazzama olarak durmaktadir.Bu tek basina kuffara bir delildir.Derdi Allah olmayanin dunya kadar derdi olur! Allah var Gam yok! Allah zulme ve zalime muhlet verir ama zulmü daimi kilmaz. Dua edelim.Zafer Islamin ve necip milletimizindir. Allah yigitlerimizin kilincini keskin eylesin. 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement