Sur Kaymakamı Tura'dan İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Sur Kaymakamı Tura'dan İftar Yemeği

Diyarbakır'ın Sur İlçe Kaymakamı Dr. Memduh Tura, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları temsilcisi ve çalışanları ile aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

29.06.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur İlçe Kaymakamı Dr. Memduh Tura, Sur ilçesi kamu kurum ve kuruluş çalışanları ile Kaymakamlık bünyesinde bulunan personelleri, aileleriyle birlikte, iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir yandan yemekler yenirken diğer yandan keyifli sohbetler gerçekleştirildi. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olan ramazan ayı münasebeti ile verilen iftar yemeğinde konuşan Sur Kaymakamı Dr. Memduh Tura, "Dostlukların sevgi ile beslendiği bu mübarek Ramazan ayın, tüm İslam alemine barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Böylesine mübarek bir ay'da sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğumu da belirtmek istiyorum" dedi.

İftar yemeğinin ardından Kaymakamlık personeli olmak üzere diğer davetliler de Sur Kaymakamı Dr. Memduh TURA' ya gerçekleştirdiği davet için teşekkür ettiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sur Kaymakamı Tura'dan İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement